Slavenības
2023. gada 31. oktobris, 13:38

Samanta Tīna lauztās kājas dēļ pieņēmusi riskantu lēmumu

Jauns.lv

Dziedātāja Samanta Tīna desmit gadus pēc debijas albuma publicēšanas izdevusi savu otro albumu “Vēstule Tev”, kas veidojies kā dziļi personisks stāsts. Katrīne Vasiļevska jaunā albuma prezentācijā uzzināja, ka dziedātājas zirgu izjādē traumētā kāja tomēr ir lauzta un tagad tā ielikta milzīgā "snovborda zābakā". Tā noslēpšanai albuma prezentēšanas dienā nācies meklēt pilnīgi citu skatuves tērpu, nekā sākotnēji bija plānots.

Samantas Tīnas albuma prezentācija

Ilgi gaidīts notikums noticis dziedātājas Samantas Tīnas dzīvē – desmit gadus pēc debijas albuma publicēšanas šodien, 18. oktobrī, tiek izdots ...

gallery icon

“Man jāsaka liels un sirsnīgs paldies veikalam KLERR, kurā es iebraucu, minot, ka ir nepieciešams piesegt manu lielo “snovborda zābaku”. Tas, kas bija paredzēts, īsti nekomplimentēja šai sajūtai,” teic dziedātāja.

“Tās bija 15 minūtes – ieeju, uzvelku, der – viss! Un mana krāsa!”

Samanta Tīna atklāj, ka viņai, uzvelkot kleitu, automātiski rodas vēlme tai pieskaņot augstpapēžu kurpes. Lai gan tas albuma prezentēšanas dienā gājis secen, dziedātāja spējusi svētkus izbaudīt uz visiem simts procentiem: “Tie ir tikai apstākļi. Tas nemaina iekšējo [būtību].”

Lai uzzinātu, kas bija pasākuma īpašie viesi, skaties video!