Slavenības
2023. gada 24. oktobris, 13:55

"Brūces vēl ir dziļas," - Elīna Pakalne vasarā pārdzīvojusi traģēdiju

Jauns.lv

Digitālā satura veidotāja Elīna Pakalne šovā "Slavenības. Bez filtra" atzīst, ka vasarā pārdzīvojusi kādu traģēdiju, pēc kuras "brūces aizvien ir dziļas".

Šovam “Slavenības. Bez filtra” nesen atkal pievienojās Elīna Pakalne un bokseris Kristaps Zutis. Pāris šajā vasarā paziņoja par savu šķiršanos, taču tagad atkal ir kopā un šobrīd dzīvo kādā dzīvoklī Rīgas centrā. Pārvākšanās procesā Elīna sarunājas ar savu omīti un izplūst asarās, jo sarunas laikā tiek pieminēta kāda ģimenes traģēdija, kura izraisa smagas emocijas.

Elīna neslēpj, ka ar vecmammu mēdzot pārrunāt lietas, kuras viņa neapspriež pat ar savu mammu. Sarunas laikā tiek pieminēta arī kāda traģiska tēma, par kuru jaunā sieviete vēl nav gatava runāt un izplūst asarās.

“Cik ļoti man par to negribas runāt... Šobrīd es vēl neesmu tam gatava, bet tā kā mana ģimene zina par visu šo, dažreiz šī tēma parādās, un mazliet atkal iedziļinos tajā visā," saka Elīna un piebilst: "No tā, kas notika vasarā, tās brūces vēl ir diezgan dziļas, un ir sarežģīti runāt un grūti dzirdēt, kad kāds runā par šo tēmu.”