Slavenības
2023. gada 17. oktobris, 12:44

VIDEO: Elīna Pakalne un Kristaps Zutis atklāj, kādas viņiem šobrīd ir attiecības

Jauns.lv

Bokseris Kristaps Zutis un digitālā satura veidotāja Elīna Pakalne atgriežas šovā “Slavenības. Bez filtra”, lai atklātu, kas notika un notiek viņu dzīvēs.

Uzzināsim, kādas ir viņu attiecības, kāpēc izšķīrās, kā arī abi dalīsies ar savām izjūtām par notikušo. Vai Kristaps un Elīna joprojām ir šķirti vai tomēr pāris?

Digitālā satura veidotāja Elīna Pakalne un bokseris Kristaps Zutis šī gada maijā paziņoja par savu saderināšanos, taču neilgi pēc priecīgā notikuma abi izšķīrās. Tagad pāris gatavs atklāt īsto šķiršanās iemeslu. Elīna min kādu traģēdiju, kas mainīja abu uzskatus un dzīves redzējumu.

“Mēs ar Kristapu bijām šķirti kādus trīs mēnešus, jo mums bija traģēdija, ar kuru emocionāli nevarējām tikt galā. Mūsu attiecības izglāba tas, ka mēs atsevišķi gājām katrs pie sava terapeita," saka viņa.

Bet Kristaps min, ka Elīna spējusi viņu atgriezt atpakaļ dzīvē: "Viņas adekvātums droši vien kaut kādā brīdī palīdzēja to visu atgriezt pie dzīvības. Tur bija jau konkrēta klīniskā nāve tām attiecībām."

Zutis ar vienu sitienu pieveic bokseri, kurš kādreiz nokautēja Taisonu

Latvijas bokseris Kristaps Zutis sestdien "Arēnā Rīga" cīņu šovā "Pafbet 101 Fighting Championship" 24 sekunžu laikā pieveica bijušo pasaules čempionu ...

gallery icon