Emma Vatsone atzīstas slepenā mīlestībā
Emma Vatsone ir no sirds aizkustināta, ka aktieris Stīvs Karels atbalsta viņas aizsākto kampaņu „HeForShe”, kas iestājas par dzimumu vienlīdzību. Atklātajā vēstulē viņa arī atzīst, ka savulaik vēlējusies, lai Karels viņu apprecētu vai adoptētu.
Slavenības

Emma Vatsone atzīstas slepenā mīlestībā

Jauns.lv

„Harija Potera” filmu zvaigzne, aktrise Emma Vatsone, atzinusies mīlestībā slavenam aktierim. Rokrakstā rakstīto atklāto vēstuli viņa nofotografējusi un publiskojusi savā „Twitter” blogā.

Emma Vatsone atzīstas slepenā mīlestībā...

„Es vēlējos jūs apprecēt vai panākt, ka mani adoptējat,” nesen savās jūtās pret aktieri Stīvu Karelu atzinusies aktrise Emma Vatsone. Līdz ar šo atzīšanos, Vatsone pateicas Karelam par atbalstu viņas aizsāktajai kustībai „HeForShe”, kuras mērķis ir iestāties par dzimumu vienlīdzību. Aizvadītajā nedēļā, kad Stīvs Karels kopā ar sievu apmeklēja „Oskara” balvu vakaru, viņš pie smokinga bija pieskaņojis kustības „HeForShe” aproču pogas, tādējādi paužot atbalstu mis Vatsones aizsāktajai kampaņai.

„Jūs bijāt īsts ģēnijs filmā „Little Mis Sunshine” (vienā no manām visu laiku mīļākajām filmām), mans brālis kļuva kā apsēsts ar jums pēc filmas „Anchorman”, es gribēju jūs apprecēt vai panākt, ka mani adoptējat pēc filmas „Crazy, Stupid, Love”, es ienīdu to puisi, ko spēlējāt filmā „The Way Way Back”, un tad jūs bijāt elpu aizraujošs filmā „Foxcatcher”,” savā vēstulē raksta Vatsone, kas darbojas arī kā ANO labas gribas vēstniece. Viņa arī neaizmirst pateikties par atbalstu kampaņai. „Es uzskatu, ka esat tik lielisks un šodien uz „Oskaru” balvu vakaru jūs izvēlējāties

Monikas Peanas dizianētās aproču pogas, kas radītas kampaņai „HeForShe”, lai šādi atbalstītu dzimumu vienlīdzību. Nevarētu būt vēl lepnāka. Paldies.”

Stīvs Karels ar sievu Nensiju „Oskara” balvu vakarā.
Stīvs Karels ar sievu Nensiju „Oskara” balvu vakarā.

Kasjauns.lv/Foto: Vida Press, Twitter