Trakā pasaule
2023. gada 12. oktobris, 11:55

Jūlijs Krūmiņš mēdz kails no sava balkona medīt dzīvniekus

Jauns.lv

Digitālā satura veidotāja Katrīne Vasiļevska šova "Slavenības. Bez filtra" ietvaros ieradusies ciemos pie miljonāra Jūlija Krūmiņa viņa īpašumā Siguldā.

Jūlijs savu mājvietu izveidojis sev raksturīgajā stilā un lepni izrāda mājas īpašākās telpas. Viena no tām ir viņa guļamistaba ar balkonu, no kura viņam patīkot kailam medīt meža dzīvniekus.

Miljonāram Jūlijam Krūmiņam daļa īpašumu atrodas Jūrmalā, bet par savām mājām viņš sauc zemes gabalu Siguldā. Šovs “Slavenības. Bez filtra” viesojās gleznainajā Siguldas mājā, kurā Jūlijs jūtas tik brīvi, ka reizēm medībās iziet pilnīgi kails: "“Man kauns teikt, bet es pliks, bez apakšbiksēm, iznāku uz balkona un šauju!”

Krūmiņš ir kaislīgs mednieks, tāpēc mājas apkārtnē ir izvietotas kameras, kuras uztver siltuma viļņus un informē Jūliju, ja mājas pagalmā parādās kāds meža iemītnieks: "Es guļu, un man šeit stāv nakts kameras. Tikko kā kāds atnāk, man uz telefonu ir ziņa. Es apskatos, kas tas par zvēru, un tad saprotu, vai ir jēga celties un medīt.”

Jūlija Krūmiņa dzimšanas diena un memuāru iznākšanas svinības

2016. gada 12. decembrī miljonāram Jūlijam Krūmiņam palika 73 gadi. Dzimšanas dienu viņš nosvinēja draugu, ģimenes un paziņu lokā restorānā ...

gallery icon