foto: Reynaud Julien/APS-Medias/ABACA/Shutterstock/ Vida Press
Dženiferas Lorensas seja tik ļoti mainījusies, ka aktrisi neatpazīst pat fani
Aktrise Dženifera Lorensa.
Slavenības
2023. gada 8. oktobris, 06:38

Dženiferas Lorensas seja tik ļoti mainījusies, ka aktrisi neatpazīst pat fani

Jauns.lv

Internetā aizsākušās karstas diskusijas par aktrises Dženiferas Lorensas “jauno seju”. Fotogrāfijās, kas uzņemtas modes nama “Dior” jaunākās skates laikā, kulta filmas “Bada spēles” zvaigzne izskatās tā, it kā “viņas attēliem būtu pielietots “Bold Glamour” filtrs”, - tā svešādo izskatu raksturojuši fani.

Ņujorkā, Milānā un Parīzē notikušas modes nedēļas, un skatītāju uzmanību piesaistījušas ne tikai populāro modes namu jaunākās kolekcijas, bet arī slavenie modes pasākumu apmeklētāji.

Piemēram, aktrise Dženifera Lorensa, kura uz zīmola “Dior” skati Parīzē bija ieradusies melnbaltā tērpā. Skatītāji ievērojuši, ka “Bada spēļu” zvaigzne ir ļoti mainījusies - fotogrāfijās viņas lūpas izskatās jaušami apjomīgākas, mainījies šķiet arī sejas ovāls un uzacu līnija.

Dženifera Lorensa "Dior" modes skatē Parīzē 2023. gada septembrī

gallery icon

Interneta lietotāji steiguši salīdzināt Dženiferas Lorensas pašreizējos attēlus ar agrāk uzņemtām fotogrāfijām, un viņiem radušās aizdomas, ka aktrise varētu būt izmantojusi plastikas ķirurga pakalpojumus. Citi uzskata, ka pie vainas ir grims – tīmeklī joko, ka attēlam šķiet piemērots platformā "TikTok" plašu popularitāti iemantojušais filtrs “Bold Glamour”.

foto: David Fisher/Shutterstock/ Vida Press
Aktrise Dženifera Lorensa.

“Ir pienācis laiks veikt reidus un ieslodzīt ķirurgus, kuri kaut ko tādu dara ar viņas seju,” “Kāpēc viņa taisīja plastikas operācija, viņai tā nebija vajadzīga”, “Viņa izskatās pietūkusi: injekcijas vai sezonāla alerģija,” fani žēlojās komentāru sadaļā. “Bet varbūt seja ir mainījusies, jo viņa nesen kļuva par māti, tā taču varētu būt?” – daži pielūdzēji aizstāvēja Dženiferu.

Dženifera Lorensa filmas “Don’t Look Up” pirmizrādes vakarā

gallery icon

Pati aktrise nesen sniegusi interviju, kurā runājusi arī par savām vizuālajām izmaiņām. “Es neesmu veikusi ķirurģiju, tās ir fotogrāfiju pēcapstrādes programmas, kas liek man izskatīties citādi, dažkārt es pati sevi nepazīstu,” tā Lorensa. Izskanējušas versijas, ka aktrises svešādais izskats “Dior” skatē ir izvēlētā grima un pasākumā esošā apgaismojuma rezultāts.

Dženifera Lorensa apmeklē „Dior” modes skati un izrāda saderināšanās gredzenu

gallery icon