Slavenības
2023. gada 4. oktobris, 12:44

Jūlijs Krūmiņš savulaik bijis ieķēries sabiedrības dāmā Elitā Drākē

Jauns.lv

Šovā "Slavenības. Bez filtra" uzņēmējs Jūlijs Krūmiņš atvedis Katrīni Vasiļevsku pie sava jaunības drauga Jura Miķeļa. Sarunas laikā Jūlijs atzīstas, ka reiz bija samīlējies sabiedrības dāmā Elitā Drākē, kura tajā laikā simpātijas pret viņu neizrādīja.

Jūlija simpātijas pret Elitu sākušās jaunībā. "Viņa strādāja par medmāsu, bet man draugs tur bija galvenais ārsts, es pie viņa devos kārtis paspēlēt un šņabi iedzert, un viņa nāca..." ievelkot dziļi elpu, teic Krūmiņš.

Viņš savam draugam teicis, ka vēlas iepazīties ar Elitu, taču tajā lakā sieviete viņu ignorējusi.

Pirms kāda laika abi esot satikušies kādā pasākumā un Jūlijs drosmīgi atzinies viņai par savām jūtām, kuras valdījušas tolaik. Elita smaidot teikusi: “Varbūt tagad?” Jūlijs gan neatklāj, ko Elitai atbildējis, tikai sejā parādījās smaids.

Elitas Drākes grāmatas "Astoņas mīlestības" atklāšanas pasākums

Elitas Drākes grāmatas "Astoņas mīlestības" atklāšanas pasākums

gallery icon

Kāpēc Jūlijs jaunībā necīnījies par savu simpātiju? Viņš uzskata, ka nav viņa asinīs cīnīties par sievieti, kura simpatizē. Cita lieta esot tad, kad viņš iemīlējies no visas sirds!

Jūlija Krūmiņa viesnīcas atklāšana Jūrmalā. 27.06.2023

Jūrmalā, Pilsoņu ielā 12, šodien, 27. jūnijā uz viesnīcas "Stories Apartments" atklāšanu pulcējās visnotaļ elitāra publika. Viesnīcu atklāja plaši pazīstamais ...

gallery icon