Trakā pasaule
2023. gada 4. oktobris, 10:44

Šovu zvaigzne Magone šokā - jaunais ārzemju draugs vēlas, lai viņu gultas priekus iemūžina kameru priekšā

Jauns.lv

Pie slavenās šovu zvaigznes Magones Liedeskalnas ieradies viņas ārzemju draugs. Piedzīvojumi var sākties!

Magone ar savu ārzemju pielūdzēju atbrauc uz norezervēto viesnīcu. Viņai par nepatīkamu pārsteigumu cerētais romantiskais randiņš tiek sabojāts, kad viņa uzzina, ka noīrētajā numurā ir tikai viena gulta. Risinot šo situāciju, randiņš izvēršas par katastrofu, jo ārzemnieks sievietei piedāvā kameru priekšā nodarboties ar mīlas priekiem.

Ar jauno ārzemju draugu Magone kādu laiku sarakstījās soctīklā "Facebook", un nu kavalieris ieradies Latvijā. Pāris ir devies savā pirmajā randiņā viesnīcas terasē, kur vīrietis jau izsaka piedāvājumu sievietei doties viņam līdzi uz Angliju. Magone par šo ideju nav sajūsmā un norāda, ka viss notiek pārāk strauji un neapdomīgi: “Vienu dienu pazīst un tagad aicina braukt līdzi. Varbūt viņš ir suteneris un pārdos mani arābu šeiham par verdzeni, kā es varu zināt, uz kurieni mani ved, vēl ar visiem mazajiem bērniem. Mums šeit ir dzīve!”

Saņēmis atteikumu, vīrietis sāk mainīt savu attieksmi un izsaka negatīvus komentārus par viņas dalību šovā un dzīvi kameru priekšā, taču nepaiet vien dažas minūtes, kad piedāvā viņai baudīt mīlas priekus - ar noteikumu, ka tas tiks nofilmēts: “Rādi man visu! Tad mums būs sekss, un viņiem tas būs jāfilmē. Ja tu esi gatava, varam to filmēt!”

Apņēmīgi ārzemju draugs vēlas pierunāt Magoni uz šādu avantūru, taču tas viņu tikai sadusmo: “Es neguļu ar svešu cilvēku, vismaz ne pirmajā randiņā!"

Kolorītā šovu zvaigzne Magone: viņas dzīve mazāk redzētās fotogrāfijās

gallery icon