Slavenības
2023. gada 3. oktobris, 05:26

Maikla Džeksona meita apvainojas uz faniem un slēdz komentārus soctīklos

Jauns.lv

Popmūzikas karaļa Maikla Džeksona meita Parisa Džeksone (25) slēgusi pieeju komentāriem savos sociālajos tīklos, jo saņēmusi nepatīkamu kritiku par savu izskatu. Par to informē TV kanāls “Fox News”.

Nesen Parisa Džeksone savā “Instagram” kontā publiskojusi video no sarkanā paklāja pasākuma, kas noticis Parīzes modes nedēļas laikā. Viņa bija ģērbusies kombinezonā ar dziļu izgriezumu un izvēlējusies drosmīgu grimu.

“Ak Dievs, viņa izskatās tik veca. Palaidu garām brīdi, kad viņa tik ātri izauga”, “Viņa ir simpātiska, bet izskatās vecāka par mani”, “Šeit viņa noteikti neizskatās 25 gadus veca,” fani rakstīja komentāros.

Tajā pašā laikā citi Parisas Džeksones fani mēģināja aizstāvēt modeli, apgalvojot, ka slikta apgaismojuma dēļ viņa izskatās vecāka šajās fotogrāfijās.

“Atslābstiet, gaisma met ēnu uz viņas sejas. Un kāpēc gan vecums ir apzīmējums nevēlamiem skaistuma standartiem? Viņa ir skaista un ir pelnījusi, lai pret viņu izturētos labi,” savu sašutumu neslēpa kāds Parisas Džeksones bloga sekotājs.

Parisa Džeksone Parīzes modes nedēļā 2023

gallery icon