foto: Laurent Vu/SIPA/Shutterstock/ Vida Press
Kendala Dženere pastāsta, kāpēc mātes loma iedzen viņā šausmas
Kendala Dženere modes skatē Parīzē šā gada 1. oktobrī.
Slavenības
2023. gada 2. oktobris, 15:50

Kendala Dženere pastāsta, kāpēc mātes loma iedzen viņā šausmas

Jauns.lv

Kardašjanu-Dženeru ģimenes pārstāve modele Kendala Dženere nesen padalījusies savās izjūtās par mātes lomu un atklājusi, kāpēc viņa no tās baidās.

TV šova “The Kardašhians” ceturtās sezonas pirmizrādē Kortnijas Kardašjanas bijušais partneris Skots Disiks apvaicājies Kendalai, kā viņai izdodas tikt galā ar savu garīgo veselību.

foto: Broadimage/Shutterstock/ Vida Press
Kendala Dženere (no labās) ar māsu Kortniju Kardašjanu un viņas meitu Penelopi 2016. gadā.

“Jā, pēdējā laikā man tiešām ir slikti. Tas ir viens no iemesliem, kāpēc man patiesībā ir bail radīt bērnus,” atbildējusi 27 gadus vecā modele, piebilstot, ka cīņa ar trauksmi ir tas, kas padara viņu tik skeptisku noskaņotu par ģimenes dibināšanu.

Iepriekš Kendala par savām garīgās veselības problēmām atklāti pastāstīja modes žurnāla “Vogue” intervijā: “Tam var būt labas un sliktas dienas.”

Kendala Dženere ikdienas mirkļos un modeles gaitās

gallery icon

Viņa sevi raksturojusi kā “attiecību meiteni”, jo nespējot dzīvot kā brīva sieviete. “Esmu visu laiku sliktākais brīvais cilvēks, jo tad neizeju sabiedrībā. Tad neko neizzinu. Un tikai sēžu mājās.”

Turklāt Kendala pajokoja, ka redzēt, kā viņas jaunākā māsa Kailija Dženere tiek galā ar savām divām grūtniecībām, viņai jau ir “milzīgs dzimšanas kontroles brīdinājums”. “Tas ir daudz!” – secinājusi Kendala.

Kendala un Kailija Dženeres „Much Music Awards 2014” balvu vakarā

gallery icon

Kardašjanu-Dženeru ģimenē daudz bērnu, tā jau ir tradīcija. Kendalas mamma Krisa Dženere (67) ir sešu bērnu māte. Vecākā māsa Kortnija Kardašjana (44) šobrīd ir ceturtā bērna gaidībās, Kima Kardašjana (42) ir mamma četrām atvasēm, Hlojai Kardašjanai (39) ir divi bērni, Robertam Kardašjanam (36) – viens, un Kendalas jaunākajai māsai Kailijai Dženerei (26) ir divi bērni.

Kimas Kardašjanas un viņas ģimenes kristības Armēnijā

gallery icon