Slavenības
2023. gada 29. septembris, 11:11

Jūlijs Krūmiņš skaidro, kāpēc viņam katrs bērns no citas sievietes

Jauns.lv

Uzņēmējs Jūlijs Krūmiņš sarunā ar influenceri Katrīni Vasiļevsku un komponista Raimonda Paula māsu Edīti atklāj, ka beidzot sapratis dzīves īstās vērtības. Tāpat viņš stāsta, kā bijis uzturēt attiecības ar daiļo dzimumu, strādājot kino industrijā.

Viens no Latvijas ietekmīgākajiem miljonāriem Jūlijs Krūmiņš vasaras izskaņā pārsteidza daudzus, apstiprinot savu dalību pašmāju realitātes šovā “Slavenības. Bez filtra”, kurā katru ceturtdienu ir iespēja tuvāk iepazīt viņu kā personību un kopīgi doties caur viņa dzīves spilgtākajiem brīžiem.

Lai gan Jūlijs ir enerģijas pilns un negrasās apstāties, viņš, atskatoties uz savu dzīvi līdz šim, nožēlo, ka nav spējis izveidot ģimeni. Kā iemeslu min savu darbavietu un biežos komandējumus.

“Man nekad nav bijusi ģimene. Kāpēc? Tā mani dzīve piespieda. Visu mūžu es nostrādāju kinostudijā, kurā bija nepārtraukti komandējumi. Un tad tu nokāp no vilciena perona un meklē sev līgavu, satiecies. Aizbrauc komandējumā, trīs, četrus mēnešus aizbrauc komandējumā, un pavadi visu laiku kopā. Atbrauc pēc tam atpakaļ, šķiras. Un tā es nodzīvoju 25 gadus. Un bērni katrs no citas sievietes..."  saka Jūlijs.

Jūlija Krūmiņa viesnīcas atklāšana Jūrmalā. 27.06.2023

Jūrmalā, Pilsoņu ielā 12, šodien, 27. jūnijā uz viesnīcas "Stories Apartments" atklāšanu pulcējās visnotaļ elitāra publika. Viesnīcu atklāja plaši pazīstamais ...

gallery icon