foto: Mārtiņš Ziders
Akordeoniste Ksenija Sidorova-Arizaga ir trešā mazuļa gaidībās
Ksenija Sidorova-Arizaga.
Slavenības
2023. gada 25. septembris, 12:33

Akordeoniste Ksenija Sidorova-Arizaga ir trešā mazuļa gaidībās

Jauns.lv

Pasaulslavenā Latvijas akordeoniste Ksenija Sidorova-Arizaga (35) ar savu spāņu izcelsmes vīru Hosē Luisu Arizagu pošas kļūt par trīs bērnu vecākiem.

Nu jau aizritējuši divi gadi, kad pēc ārzemēs nodzīvotiem 12 gadiem starptautiski augstu vērtētā akordeoniste atgriezusies uz dzīvi dzimtajā Latvijā un priecājas, ka šo zemi iemīlējis arī viņas laulātais draugs. Žurnālam "Kas Jauns" Ksenija atzina, ka tieši šeit abi vēlas audzināt un skolot savas atvases - meitu Gabrielu un dēlu Lukasu.

Nu akordeoniste atklājusi, ka kļūs par vēl vienu atvasi bagātāka. Ar jauko vēsti mūziķe klajā nāca soctīklā "Instagram", publiskojot foto ar abiem bērniem un klāt pierakstot: “Sveicot rudeni ar maniem trīs bērniem.”

Ieraksts papildināts ar bēbīša emocijzīmi un mirkļbirku “baby”. Māksliniece, apbērta neskaitāmiem apsveikumiem un suminājumiem, dalījusies arī ar savu turpmāko koncertu grafiku līdz pat decembrim Rīgā, Valmierā, Londonā, Bukarestē, Bāzelē un Cēsīs.

Ģimene pašlaik iekārtojusies īrētā mājoklī Ādažu apkaimē, pavisam tuvu mājai, kur dzīvo akordeonistes vecāki, kas ir liels atspaids rūpēs par bērniem. Vecvecāki kopā ar bērniem pavada Kseniju uz koncertiem gan Latvijā, gan ārzemēs.

Runājot par to, kādā valodā ģimene komunicē, Ksenija neslēpj: “Ar vīru savā starpā sarunājamies angliski, bet protu arī spāņu valodu. Spāniski runājam, kad esam kopā ar bērniem. Ir forši, ka meita jau runā spāņu, angļu, krievu valodā un tagad bērnudārzā mācās latviešu valodu. Mēs vēlamies, lai bērni apgūst latviešu valodu,” strikti teic Ksenija Sidorova-Arizaga.