Slavenības
2023. gada 22. septembris, 07:07

"Labi, ka nevajadzēja amputēt kāju..." - Andris Keišs par piedzīvoto Laimas slimību

Jauns.lv

Aktieris Andris Bulis uz sarunu aicinājis savu kolēģi Andri Keišu. Sarunā Keišs atklāj, ka tic īstai mīlestībai, kura ir mainīga, bet mūžīga. Tāpat viņš dalās atmiņās par cīņu ar Laimas slimību.

Atbildot uz ātrajiem jautājumiem, Keišs pavisam strikti nosaka, ka mežu un pļavu vairs nekad neizvēlētos par savu miera vietu. Tas viņam asociējas ar šausmīgām atmiņām, jo 2019. gadā viņam piesūkusies ērce. Pēc šī kodiena sākusies infekcija, kas izrādījusies Laimas slimība.

foto: ekrānuzņēmums no video
Keišs pavisam strikti nosaka, ka mežu un pļavu vairs nekad neizvēlētos par savu miera vietu.

"Tā bija vienīgā manā mūžā, man nekad nebija iekodusi ērce līdz tam 2019. gadam. Man bija Laimas slimība, pēc kuras man ārstējošā ārste pateica, ka ir ļoti labi, ka nevajadzēja amputēt kāju. Tas bija ļoti nopietni!” atklāj aktieris.

Keišs tāpat atceras, ka slimnīcā esot trenējis sejas muskuļus, jo vaibsti noslīdējuši uz leju. Ar smaidu sejā viņš atminas telefona zvanu, ko saņēmis no Jaunā Rīgas teātra vadītāja Alvja Hermaņa: "Pat ja tu būsi kroplis, mēs tāpat tevi paturēsim teātrī!"

Kā Andris Keišs saņēma balvu "Lielais Kristaps"

2015. gada 25. maijā tika pasniegtas balvas „Lielais Kristaps”. Aktieris Andris Keišs starp „Lielā Kristapa” balvām mēģina atrast savējo jeb ...

gallery icon