foto: ZUMAPRESS.com
Ariana Grande pēc divu gadu laulības iesniedz šķiršanās pieteikumu
Vimbldonas tenisa turnīrā Ariana Grande bija sastopama bez vīra. Bet ar britu aktieri Džonatanu Beiliju.
Slavenības
2023. gada 18. septembris, 23:04

Ariana Grande pēc divu gadu laulības iesniedz šķiršanās pieteikumu

Jauns.lv

Ariana Grande un Daltons Gomess iet katrs savu ceļu. Slavanā dziedātāja pirmdien Losandželosā iesniedza lūgumu par laulības šķiršanu. Dziedātājs kā pamatu šķiršanai minēja "nesamierināmas domstarpības", vēsta telekanāls CNN.

Grande un Gomess apprecējās 2021. gadā. "Tas bija mazs un intīms pasākums - mazāk nekā 20 cilvēku. Svinību telpā virmoja laimes sajūta,” toreiz par kāzu ceremoniju žurnālam “People” stāstīja Grandes pārstāvis. Vēlāk Grande savā Instagram lapā kopīgoja fotoattēlus ar viņu kāzu svinībām, kas notika viņu mājās Montecito, pievienojot parakst "5.15.21."

Grandes un Gomesa kāzas 2021. gadā notika divus gadus pēc Grandes saderināšanās ar komiķi Pītu Deividsonu.

Ariana Grande Londonā 2023. gada 7. aprīlī

gallery icon

Grande un Gomess, nekustamo īpašumu aģents, pirmo reizi atklāja savas attiecības, kad dziedātāja izdeva dziesmu “Stuck with U” — dziesmu, kurā viņa sadarbojās ar Džastinu Bīberu. Gomess bija iekļauts dziesmas videoklipā.

Ariana Grande nopērk māju Holivudhilsā par 13,7 miljoniem dolāru

gallery icon

Viņi paziņoja par saderināšanos tajā pašā gadā.

Spekulācijas, ka pāris vairs nav kopā, sākās jūlijā, kad Grande apmeklējot Vimbldonas tenisa turnīru, tika pamanīta bez sava vīra.

Grande pēdējo reizi savos sociālajos tīklos publicēja fotogrāfiju ar Gomesu novembrī, taču bijušais pāris savas attiecības lielākoties turēja ārpus uzmanības loka.