Trakā pasaule
2023. gada 18. septembris, 14:14

Jūlijs Krūmiņš atzīstas, ka deviņdesmitajos bijis saistīts ar čečenu mafiju

Jauns.lv

Uzņēmējs Jūlijs Krūmiņš savu biznesa darbību uzsāka deviņdesmito gadu Latvijā, kad retums nebija noziedzība un rekets. Tajā laikā arī Jūlija bizness nebija pasargāts no vietējo reketieru uzbrukumiem. Šovā "Slavenības. Bez filtra" viņš pastāsta par kādu atgadījumu, kad viņam nozagtu mantu - vērtīgu vilciena vagonu - palūdzis atgūt čečenu mafijai.

“Bandīts arī ir cilvēks, viņš arī baidās mirt. Un tā kā es pārkrāvu nakts produktus, naftas produkti nāca no visas Padomju Savienības, un man iznāca ļoti cieša sadarbība ar čečeniem. Viņi man sūtīja degvielu, es pretī divus vagonus ar žiguļiem. Viens no Haritonova cilvēkiem arestēja manu vagonu, gāju skaidroties, kas notiek!” tā stāsta Krūmiņš.

Pēc kāda laika Jūlijs saņēmis zvanu, kurā aicināts tikties viesnīcas “Latvija” vienā no numuriem. Ienākot telpā, Jūliju pārņēmis viegls šoks, jo viņu sagaidījuši bruņojušies vīri...

Kā pats atzīst, viņam pašam esot bijusi stipra aizmugure, kura par viņu parūpējusies, lai neviens līdz pat šodienai vairs neapzagtu miljonāru.

Jūlija Krūmiņa viesnīcas atklāšana Jūrmalā. 27.06.2023

Jūrmalā, Pilsoņu ielā 12, šodien, 27. jūnijā uz viesnīcas "Stories Apartments" atklāšanu pulcējās visnotaļ elitāra publika. Viesnīcu atklāja plaši pazīstamais ...

gallery icon