foto: AFP/Scanpix
Īlonam Maskam ir vēl viens bērns, arī viņa vārds ir jokains
Īlons Masks ar Graimsu
Trakā pasaule
2023. gada 11. septembris, 18:42

Īlonam Maskam ir vēl viens bērns, arī viņa vārds ir jokains

Jauns.lv

Izrādās, ka pasaules bagātākajam cilvēkam un mikroblogošanas vietnes "X" (bijusī "Twitter") īpašniekam Īlonam Maskam ir vēl viens, līdz šim publikai nezināms bērns, kurš dzimis attiecībās ar kanādiešu dziedātāju Graimsu, un bērna vārds ir tikpat savdabīgs kā viņa brālim X Æ A-12 vai māsai Exa Dark Sideræl.

Tiesa, šoreiz Masks nav aizrāvies ar savu iemīļoto burtu “X”, taču piešķīris bērnam ne mazāk eksotisku vārdu Techno Mechanicus.

Šāda atklāsme atrodama jaunajā Voltera Aizeksona sarakstītajā Īlona Maska biogrāfijā "Elon Musk", kas publikai kļūs pieejama 12. septembrī.

Portāls indy100.com vēsta, ka bērna vārda un iesaukas “Tau” iedvesmu Masks smēlies spēlē “Warhammer 40,000”. Šajā spēlē Mehāniki ir būtnes, kuras kādreiz bijuši cilvēki un nodevušies kultam, kura augstākā vērtība ir zināšanas.

Bērna vārda izvēle daudziem lika pavīpsnāt, kaut gan daļu tas nemaz nepārsteidza, zinot miljardiera ekscentriskumu.

Pārējo Maska un Graimsas kopīgo bērnu iesaukas ir daudz īsākas — 2020. gada 4. maijā dzimušajam puikam “X” un 2021. gada decembrī jau pēc pāra šķiršanās dzimušajai meitenei “Y”.

Bez trim bērniem ar Graimsu Maskam ir seši bērni, kas dzimuši astoņu gadu laulībā ar kanādiešu rakstnieci Džastinu Vilsoni, diemžēl vecākais dēls Nevada Aleksandrs nomira 2002. gadā 10 nedēļu vecumā ar zīdaiņu pēkšņas nāves sindromu. 2022. gada viena no 2004. gadā dzimušajiem dvīņiem oficiāli nomainīja savu vārdu, lai sevi pozicionētu kā transsievieti un nekādi nesaistītos ar slaveno tēvu.