foto: Ekrānuzņēmums no STV Pirmā.
"Viņi izturēja!" Maksims Galkins atbildējis uz jautājumu - ar ko īpaši ir latvieši?
Maksims Galkins.
Slavenības
2023. gada 9. septembris, 06:22

"Viņi izturēja!" Maksims Galkins atbildējis uz jautājumu - ar ko īpaši ir latvieši?

Jauns.lv

Latvijas uzņēmējs Jūlijs Krūmiņš kopā ar influenceri Katrīni Vasiļjevsku vasarā viesojās pie estrādes zvaigznes Laimas Vaikules - viņiem pievienojās arī humorists Maksims Galkins. Sarunas gaitā šovmenis tostarp izteicās par to, ar ko īpaši ir latvieši.

Jauns.lv jau ziņoja, ka šajā pašā intervijā Maksims Galkins sprieda par to, cik grūti ir iemācīties latviešu valodu. Tagad gan šovmenis atbildējis uz raidījuma vadītājas jautājumu, ar ko tad latvieši ir īpaši.

"Tā ir brīnišķīga ziemeļu humora izjūta. Tā, kā latvieši var jokot, nemainot sejas izteiksmi, - tas ir pilnīgi brīnišķīgi. Tā ir tieši latviešu īpašība," novērojumos dalījās Maksims.

Pēc tam viņš piebilda, ka latviešu raksturs, ko viņš novēro dažādos latviešos, nav izveidojies tāpat vien.

"Tas izveidojies vēsturisku iemeslu, 20. gadsimta Latvijas smagākās vēstures - okupācijas dēļ. Tik daudz tauta izturēja, tieši izturēja... Nezinu, varbūt latvieši nemaz nebija tādi pirms 100 gadiem, bet viņi par tādiem kļuva," uzskata Galkins.

Alla Pugačova un Maksims Galkins apmeklē «Laima Rendezvous Jūrmala». 28.07.2023.

Šodien, 28. jūlijā, Dzintaru koncertzālē noritēja Laimas Vaikules organizētā festivāla «Laima Rendezvous Jūrmala» koncerts. Pasākumu pagodināja arī augsti viesi - ...

gallery icon