Slavenības
2023. gada 7. septembris, 15:40

VIDEO: Maksims Galkins stāsta, cik grūti mācīties latviešu valodu, un Olgas Rajeckas balsī nodzied "Apvij rokas"

Jauns.lv

Uzņēmējs Jūlijs Krūmiņš kopā ar influenceri Katrīni Vasiļevsku šovā "Slavenības. Bez filtra" ir ciemos pie Laimas Vaikules, kur viņiem pievienojies arī slavenais humorists Maksims Galkins. Sarunā viņš viesus pārsteigs ar savām valodu zināšanām, kā arī dalīsies pārdomās par to, cik tad īsti grūti (vai viegli) ir iemācīties runāt latviski.

Katru ceturtdienu šovā “Slavenības. Bez filtra” skatītājiem ir iespēja ielūkoties miljonāra Jūlija Krūmiņa dzīvē.

Šovakar televīzijas skatītāji savos ekrānos redzēs ne tikai Jūliju, bet arī Laimu Vaikuli un slaveno aktieri Maksimu Galkinu. Humorists jau kādu laiku uzturas Jūrmalā, kur kopā ar ģimeni viņiem ir māja. Šis laiks viņam ir saspringts, jo koncerti notiek gan Latvijā, gan Lietuvā.

Ar krāšņu viesu buķeti Jūrmalā izskan Maksima Galkina koncerts (04.08.2022.)

gallery icon

Runājot par valodas barjeru, Galkins ar smaidu sejā atzīst, ka latviešu valoda ir grūta, taču viņš pārsteidz ar savām prasmēm: "Latviešu valoda ir ļoti interesanta, un man ļoti patīk. Ar katru gadu arvien vairāk. Latviešu valoda ir manī ar pirmo elpas vilcienu."

Un tāpat sarunas laikā Maksims Galkins latviešu valodā gandrīz vai tiešām pašas Olgas Rajeckas balsī nodzied leģendāro dziesmu “Apvij rokas” latviešu valodā, patīkami pārsteidzot gan Laimu Vaikuli, gan Katrīni.

Alla Pugačova un Maksims Galkins apmeklē «Laima Rendezvous Jūrmala». 28.07.2023.

Šodien, 28. jūlijā, Dzintaru koncertzālē noritēja Laimas Vaikules organizētā festivāla «Laima Rendezvous Jūrmala» koncerts. Pasākumu pagodināja arī augsti viesi - ...

gallery icon