Tannis partnerei popkornu liek… Skatiet paši, kur! FOTO
Puiši joko! Elmārs Tannis un Gints Grāvelis cenšas iemānīt popkornu dejotājai Elzai Polei starp krūtīm.
Slavenības
2015. gada 10. marts, 08:17

Tannis partnerei popkornu liek… Skatiet paši, kur! FOTO

Jauns.lv

Šova “Dejo ar zvaigzni” aizkulisēs spriedzi, kāda valdīja pirmajos raidījumos, nomainījusi jautrība un joki. Dalībnieki ne tikai cits citu uzmundrina un atbalsta, bet arī izstrādā visdažādākos pigoriņus. Kā, piemēram, pavārs Elmārs Tannis ar savu deju partneri Elzu Poli.

Kad šova trešajā raidījumā aizkulisēs parādījās maiss ar popkornu, tad pie grauzdētās kukurūzas braši ķērās aktieris Gints Grāvelis un pavārs Elmārs Tannis. Iesēdinājuši sev pa vidu Elmāra partneri Elzu, puiši sāka mieloties ar popkornu, neaizmirstot arī viņu. Un ilgi nebija jāgaida, ka Gints un Elmārs nespēja atturēties no roku palaišanas un pretoties dāmas plašā dekoltē kārdinājumam - iespraust popkornu Elzai starp krūtīm. Protams, šis nedarbs trijotnei izsauca milzu jautrību.

Jautrība neiztrūka arī pēc šova ballītē, kas notika Vecrīgas restorānā “231”. Uz to ieradās pat iepriekšējā nedēļā izbalsotais Ansis Pūpols ar partneri Lesiu Bogačovu. Tikai trešajā raidījumā izbalsotais fotogrāfs Aleksandrs Sokolovs nepagodināja deju šova kolēģus ar savu klātbūtni, taču par to neviens īpaši nesatraucās. Tikmēr viņa nu jau bijusī partnere Marta Kalēja, atguvusies no pārdzīvojumiem, smaidoši izbaudīja ballīti, kurā šova dalībnieki ne tikai cits citu izdancināja, bet arī ķērās pie dziedāšanas. Un aktīvākie bija, protams, dziedātāja Lolita Novikova un Gints Grāvelis.

Kā tas notika, skatiet GALERIJĀ!

Kasjauns.lv/Foto: Mārtiņš Ziders