foto: MediaPunch / BACKGRID/ Vida Press
Džo Džonass šķiras! Sofijas Tērneres mīlestība pret naktsdzīvi ir viens no iespējamiem iemesliem
Džo Džonass un Sofija Tērnere.
Slavenības
2023. gada 7. septembris, 10:42

Džo Džonass šķiras! Sofijas Tērneres mīlestība pret naktsdzīvi ir viens no iespējamiem iemesliem

Jauns.lv

Mūziķis Džo Džonass pēc četriem laulības gadiem iesniedzis šķiršanas prasību no savas sievas aktrises Sofijas Tērneres.

Tiek ziņots, ka viens no iespējamiem iemesliem, kas pamudinājis Džo Džonasu šķirties no sievas, esot Sofijas Tērneres mīlestība pret ballītēm un aizraušanās ar naktsdzīvi.

Sofija Tērnere un Džo Džonass ar meitām

gallery icon

Portāls TMZ citē kāda pārim tuva avota teikto, ka abu atšķirīgais dzīvesveids pamudinājis uz šķiršanos. Sofijai patīk ballītes un sabiedriskā dzīve, turpretim Džonasam daudz labāk gribas palikt mājās.

Izdevums “Page Six” informē, ka 34 vecais mūziķis otrdien Maiami-Deida apgabala tiesā iesniedzis šķiršanās pieteikumu, pamatojot, ka viņa laulība ar 27 gadus veco seriāla “Troņu spēles” zvaigzni ir neatgriezeniski izjukusi.

Džo Džonass un Sofija Tērnere

Džo Džonass un Sofija Tērnere.

gallery icon

Viņš vēlas dalīt aizbildniecību pār abām savām meitām, 3 gadus veco Villu un vienu gadu veco meitu, kuras vārds vēl nav publiskots. Džo arī grib, lai tiktu izveidots bērnu audzināšanas plāns un laika grafiks abām viņa meitām.

Portāla TMZ rīcībā nonākušo tiesas dokumentu saturs atklāj, ka Džo nevēlas pieprasīt bērnu uzturlīdzekļu naudu no Sofijas un norāda: “Abām pusēm ir iespēja nodrošināt nepilngadīgo bērnu uzturlīdzekļus, un abām būtu jāsniedz ieguldījums nepilngadīgo bērnu uzturēšanā.”

Džo Džonass no grupas „Jonas Brothers”

gallery icon