TV
2023. gada 6. septembris, 14:14

VIDEO: šovu zvaigzne Magone aiziet uz randiņu, bet viņas iecerētais dzīvo teltī

Jauns.lv

Pašmāju realitātes šovs "Slavenības. Bez filtra" atklājis savu jauno sezonu, kurā savu dzīvi kameru priekšā turpinās rādīt kolorītā Magone Liedeskalna.

Viņa jaunajā sezonā sev ir apsolījusi atrast vīrieti. Lieki laiku netērējot, viņa dod otro iespēju vēstuļu draugam Andrim, kuru iepriekšējā sezonā atraidīja. Bet randiņš izrādās pārsteigumiem pilns, jo Andra stāstītais neatbilst realitātei...

Magone ar Andri iepazinās kā vēstuļu draugi un pirmā tikšanās bija šī gada maijā. Randiņš noslēdzās ar bildinājumu, taču sieviete nevēlējās precēties. Nu Andrim tomēr tika dota nākamā iespēja.

Abi dodas uz kavaliera dzīvesvietu. Izrādās, ka Andris dzīvo nevis vienistabas dzīvoklī, kā bija stāstījis, bet gan teltī Gaujas upes krastā. Ar vieglu ironiju sieviete atrod abu dzīvesvietās ko kopīgu: “Ne tev, ne man nav jumta!”

Andris atzīstas, ka viņš nesaprot Magones pasauli, tāpēc pilnīgi saprotot, ja topošā draudzene nesaprot viņa dzīves stilu. Magones sašutumu pastiprina arī vīriešu darbu darīšana - viņai jādodas mežā meklēt malku, lai varētu iekurt uguni un pagatavot līdzpaņemto vistu.

Kolorītā šovu zvaigzne Magone: viņas dzīve mazāk redzētās fotogrāfijās

gallery icon