Slavenības
2023. gada 5. septembris, 13:13

Jūlijs Krūmiņš savu Baltezera īpašumu uzskata par kļūdu - neviens no ģimenes tajā negrib dzīvot

Jauns.lv

Miljonārs un "Latvijas Hjū Hefners” Jūlijs Krūmiņš  izbraucienā ar jahtu izrāda savu grezno Baltezera īpašumu, kuru sākotnēji cēlis ar ideju, ka tajā dzīvos visa viņa ģimene, taču realitātē neviens nevēlas tajā dzīvot.

Realitātes šovs “Slavenības. Bez filtra” viesojās ekskluzīvajā Jūlija Krūmiņa Baltezera īpašuma kompleksā, kurā ir atrodamas piecpadsmit mājas. Jaunībā viņam esot bijusi liela vēlme, lai visa ģimene dzīvo kopā, tāpēc katram uzcēlis māju, taču realitātē neviens nevēlējies tajās dzīvot.

Jūlija Krūmiņa dzimšanas diena un memuāru iznākšanas svinības

2016. gada 12. decembrī miljonāram Jūlijam Krūmiņam palika 73 gadi. Dzimšanas dienu viņš nosvinēja draugu, ģimenes un paziņu lokā restorānā ...

gallery icon

“Es nezinu, kāpēc man ienāca prātā, ka es gribu visu savu ģimeni kopā. Katram uzbūvēju māju, un kopā tās šeit ir 15. Un tagad, kad ir pagājuši divdesmit gadi, nevienam nekas nav vajadzīgs. Tas parāda tikai vienu - nevajag bērniem neko būvēt, neko dot, lai viņi paši būvē, lai paši izvēlas sev ceļu," saka Jūlijs.

Viņš sarunas laikā atzīstas, ka sākotnēji nevienam nav prasījis viedokli par dzīvošanu kopā, vienkārši uzbūvēja mājas. Šobrīd viņš Baltezera īpašumu izīrē, jo neviens nevarot atļauties nopirkt visu kompleksu, tā esot milzīga summa.