foto: instagram.com/queen_kachinja
Alla Pugačova sniegusi interviju Latvijas influencerei
Alla Pugačova, Maksims Galkins un Laima Vaikule filmējušies sižetā "STV Pirmā".
Slavenības
2023. gada 4. septembris, 11:23

Alla Pugačova sniegusi interviju Latvijas influencerei

Jauns.lv

Jau 7. septembrī plkst. 20.30 kanālā "STV Pirmā" raidījumā "Slavenības. Bez filtra" būs skatāma Allas Pugačovas nelielā intervija, ko viņa sniegusi vietējai influencerei Katrīnei Vasiļevskai.

Savā Instagram Katrīne Vasiļevska rakstīja: "Kad šī gada martā man piedāvāja vadīt rubriku - Kas karsts? raidījumā “Slavenības bez filtra”, es pat iedomāties nevarēju, ka šis viss man dos iespēju satikt un runāties ar pasaules ranga slavenībām Jūlija Krūmiņa sēriju ietvaros iepazinos arī ar Maksimu Galkinu un Allu Pugačovu, un bija neizsakāms prieks vēlreiz satikt Laimu Vaikuli. Pēc šīs intervijas aizsūtīju mammai šo bildi un viņai mute palika vaļā."

Vasara pagājusi un tas nozīmē, ka Allas Pugačovas un Maksima Galkina zvaigžņu ģimene ir atstājusi Jūrmalu un atgriezusies mājās - Izraēlā.

Alla Pugačova un Maksims Galkins jau vairākus gadus vasaras periodā ierodas Latvijā, bet, iestājoties rudenim, atgriežas mājās. Ja agrāk viņu māja atradās Krievijā, tad tagad - Izraēlā.

Šovmenis "Instagram" īsajos stāstos bija ievietojis jaunu video ar dēlu Hariju - abi kopā savākuši vīnogas, kas augušas viņu dārzā. "Harijs nodarbojas ar vākšanu. Mēs jau esam atgriezušies mājās un vācam vīnogas," dalījās Galkins.

Alla Pugačova un Maksims Galkins apmeklē «Laima Rendezvous Jūrmala». 28.07.2023.

Šodien, 28. jūlijā, Dzintaru koncertzālē noritēja Laimas Vaikules organizētā festivāla «Laima Rendezvous Jūrmala» koncerts. Pasākumu pagodināja arī augsti viesi - ...

gallery icon

Influencere Katrīne Sauliete

gallery icon

Katrīnes Saulietes atpūta Bali

Katrīnes Saulietes atpūta Bali.

gallery icon