foto: Instagram
Atklāts smagi slimās Anastasijas Zavorotņukas vīra finansiālais stāvoklis
Pjotrs Černišovs un Anastasija Zavorotņuka.
Slavenības
2023. gada 30. augusts, 12:43

Atklāts smagi slimās Anastasijas Zavorotņukas vīra finansiālais stāvoklis

Jauns.lv

Seriāla "Mana mīļā aukle" zvaigzne sabiedrībā neparādās kopš 2019. gada. Anastasija Zavorotņuka dzīvo nomaļus savā lauku mājā un ārstējas no galvas smadzeņu vēža. Par vienīgo pelnītāju ģimenē kļuvis 52 gadus vecais daiļslidotājs Pjotrs Černišovs - viņam ne tikai jāuztur sieva un meita Mila, kurai rudenī paliks pieci gadi, bet arī jāapmaksā Zavorotņukas ārstēšana.

Pjotrs Černišovs ilgus gadus vizinājies Tatjanas Navkas komerciālajos ledus šovos. Tomēr viņš nav iekļauts vasaras šovu trupas sastāvā, kas izprovocēja runas, ka viņš palicis bez darba. Daiļslidotājam tuvu stāvoši cilvēki apgalvo, ka šajā periodā viņš vienkārši bijis aizņemts citā projektā, vēsta krievu mediji.

Tāpat Černišovam ir pašam sava daiļslidošanas skola. Pieckārtējais ASV čempions dejās uz ledus to atklāja jau 2012. gadā ilgi pirms sievas slimības. Daiļslidotājs ir kompānijas dibinātājs un vadītājs, viņam pieder puse akciju. Nesen skolai radās finansiālas problēmas, tomēr Pjotram izdevās tās atrisināt.

Pašlaik tiesu izpildītāju mājaslapā nav informācijas par kompānijas parādiem. Pagājušo gadu mācību iestāde spēja slēgt ar plus zīmi - ieņēmumi bija 594 000 eiro, bet tīrā peļņa – 14 400 eiro. Pazīstamajam trenerim un horeogrāfam atlicis slēgt parādus – piemēram, viņš parādā aptuveni 960 eiro soda naudu par nepareizu auto novietošanu pie onkoloģijas klīnikas, kur Anastasijai notika ķīmijterapijas kursi.

Zavorotņukai ar finansēm ir nedaudz sliktāk. Aktrisei ir vairāki dzīvokļi Maskavā, periodiski parādās informācija par komunālo pakalpojumu parādiem. Ziemā arestēja aktrises dārgo automašīnu. Augustā Federālais nodokļu dienests apturēja Anastasijas norēķinu darījumus prasību neizpildes dēļ. Ekrāna zvaigznes parāds nodokļu nemaksāšanas dēļ bija 1600 eiro, ziņo "Telegram" kanāls "Zvezdač".

Anastasija Zavorotņuka dzīvē un uz ekrāna

Foto no krievu aktrises Anastasijas Zavorotņukas "Instagram" profila.

gallery icon