TV
2023. gada 29. augusts, 10:59

Pašmāju pārvērtību šova dalībniecei friziere žvingulī nosvilinājusi matus

Jauns.lv

Jauns.lv

Modes un pārvērtību šovs "Stila patruļa" uzsāk savu trešo sezonu. Kā vēsta veidotāji, šīs sezonas jaunums ir došanās ārpus Rīgas, meklējot stila pārkāpējus Latvijas reģionos.

Pirmajā raidījumā stiliste Una Bernatoviča dosies uz gleznaino Kuldīgu, kur cilvēciskām pārvērtībām iedvesmos ainavu arhitekti un nutricioloģi Aigu. Sievietei ir pavisam interesants stāsts par savu frizieri, kura reiz... nosvilināja viņai matus.

foto: ekrānuzņēmums no raidījuma "Stila patruļa".
Sēžot profesionāla friziera krēslā, Aiga atklāj kādu savdabīgu stāstu par savu pieredzi jaunībā, kad viņai tika izdedzināti mati:

Ar pavisam amizantu stāstu sāksies pārvērtību šova “Stila patruļa” trešā sezona. Pārvērtībām ir piekritusi Aiga no Kuldīgas, kuru gatavojas aklajam randiņam. Sēžot profesionāla friziera krēslā, viņa atklāj kādu savdabīgu stāstu par savu pieredzi jaunībā, kad viņai tika izdedzināti mati: “Kad man bija pusaudžu laiks, vēlējos sev ilgviļņus. Kādas ballītes laikā, kad mājās atradās friziere, izlēmām šo nokārtot. Friziere bija vieglā alkohola reibumā, un viņa ilgviļņus noturēja mazliet par ilgu, pēc tam viņa izdomāja izmantot difūzeri, kas tajā laikā bija ļoti liels retums."