Slavenības
2023. gada 19. augusts, 08:18

Šovu zvaigzne Magone atzīstas, ka viņas vienīgais prieka avots ir ēdiens

Jauns.lv

Šova "Slavenības. Bez filtra" zvaigzne Magone Liedeskalna devusies uz skaistumkopšanas procedūru, kurā viņai palīdzēšot ātrāk atbrīvoties no liekā svara. Sarunā ar kosmetoloģi viņa atklāj, ka vienīgo prieku viņai sagādā ēdiens, taču tas atstāj sekas uz viņas svaru.

Šova “Slavenības. Bez filtra” spilgtākā dalībniece ir vientuļā māte un dzejniece Magone Liedeskalna, kas astoņu sezonu garumā skatītājiem ļāvusi ieskatīties savas ikdienas gaitās.

Šajā reizē viņa ir devusies uz kādu skaistumkopšanas procedūru, lai ar speciālu tehnoloģiju iekārtām atbrīvotos no liekā svara. Viņa pati apzinās, ka aptaukošanās ir viena no problēmām, ar ko cīnās jau gadiem, taču iemesls ir pavisam vienkāršs - ēšana ir viņai ir bauda.

“Cilvēkam vajag kaifu. Es nepīpēju, uz ballēm eju reizi divdesmit gados. Man vienkārši nav citas baudas kā ēšana, kas sagādā laimes hormonus," saka Magone.

Un pati atzīst, svara izmaiņas notiek apļveidīgi - vasarā svars nokrītas, bet ziemā, garajos vakaros, kad nav ko darīt, un ēdiens ir vienīgais mierinātājs, ķermeņa aprises kļūst lielākas.

Kolorītā šovu zvaigzne Magone: viņas dzīve mazāk redzētās fotogrāfijās

gallery icon