foto: CAMERA PRESS/ROTA / Vida Press
Princis Harijs esot izteicis stingru brīdinājumu Meganai Mārklai pirms viņas došanās uz Indiju abu romantisko attiecību sākumposmā
Princis Harijs un Megana Mārkla 2017. gadā.
Slavenības
2023. gada 17. augusts, 09:50

Princis Harijs esot izteicis stingru brīdinājumu Meganai Mārklai pirms viņas došanās uz Indiju abu romantisko attiecību sākumposmā

Jauns.lv

Saskaņā ar izdevuma “The Mirror” rakstīto, seriāla “Suits” bijusī zvaigzne gatavojusies doties uz Indiju bez sava toreizējā drauga prinča Harija, lai piedalītos humānās palīdzības sniegšanā. Harijs pirms ceļojuma draudzeni brīdinājis, nekādā gadījumā nefotografēties pie Tadžmahala.

Kā vēsta izdevums “People Magazine”, vairākus mēnešus pēc iepazīšanās ar princi Hariju Megana 2017. gada janvārī pievienojusies humānās palīdzības fondam “World Vision” un devusies labdarības braucienā un Deli un Mumbaju.

Megana Markla apstiprina attiecības ar princi ar kaklarotas palīdzību

Aktrise Megana Markla nēsā zelta ķēdīti, ko rotā divi burtiņi – „M” un „H”, kas ir viņas un prinča Harija ...

gallery icon

Izdevums “The Mirror” citē fragmentu no Harija biogrāfiskās grāmatas “Liekais” (“Spare”), kur princis raksta: “Nefotografējieties Tadžmahala priekšā. Viņa jautāja, kāpēc, un es teicu: mana mamma. Es paskaidroju, ka māte tur savulaik pozēja fotogrāfijai, kas kļuva par ikonisku, un es negribēju, lai kāds padomātu, ka Mega cenšas atdarināt manu māti.”

Princese Diāna pie Tadžmahala Indijā 1992. gadā

gallery icon

“Mega nekad nebija dzirdējusi par šo fotogrāfiju, un viņai tas viss šķita mulsinošs, un es mīlēju viņu par šo samulsumu.”

Megana Mārkla un princis Harijs apprecējās 2018. gada maijā.

Skaistākie mirkļi no prinča Harija un Meganas Mārklas karaliskajām kāzām

gallery icon

Harija brālis princis Viljams ar sievu princesi Ketrīnu (tolaik hercogieni Ketrīnu) uz Indiju oficiālā vizītē bija devušies jau 2016. gada pavasarī, tajā skaitā pozējuši preses fotogrāfijām pie slavenā Tadžmahala.

Princis Viljams un hercogiene Ketrīna apmeklē Tadžmahalu

Pat apmeklējot Tadžmahalu, kas nodēvēts par templi mīlestībai, princis Viljams un hercogiene Ketrīna nevienā brīdī nesadevās rokās. Etiķetes eksperti apliecina, ...

gallery icon