Abonē 2025. gadam ar atlaidēm līdz 57% un saņem garantētas dāvanas 55€ vērtībā!

Abonēt žurnālu
Lenija Kravica meita izrāda nevainojamu augumu. FOTO
Aktrise un dziedātāja Zoja Kravica Malibu pludmalē.
Slavenības

Lenija Kravica meita izrāda nevainojamu augumu. FOTO

Jauns.lv

Rokera Lenija Kravica meita aktrise un grupas „Lolawolf” dziedātāja Zoja Kravica (26) manīta atpūšamies Malibu pludmalē kopā ar draudzenēm. Pēc darba pie spraiga sižeta filmas „Insurgent” viņas labi veidotais augums kļuvis vēl jo perfektāks.

Lenija Kravica meita izrāda nevainojamu augumu. FO...

26 gadus vecā Zoja Kravica pludmalei bija izvēlējusies divu krāsu bikini – melnu krūšturi un krāsainas biksītes. Modes pētnieki jau paguvuši secināt, ka raibās bikini biksītes ir no zīmola „Mara Hoffman” kolekcijas. Kopā ar tādas pašas krāsas augšiņu peldkostīms veikalos nopērkams par 252 eiro. Mara Hofmane ir Ņujorkā dzīvojoša dizainere.

Matus Zoja bija sapinusi sīkās bizītēs, bet uz acīm uzlikusi daudzu iecienītā zīmola „RayBan” saulesbrilles zeltītā ietvarā. Zoja izskatījās ļoti līdzīga savai mammai – Lizai Bonetai.

Nākamo dažu mēnešu laikā uz ekrāniem jāiznāk trim filmām ar Zojas Kravicas līdzdalību – kinolentes „Divergent” turpinājumam „Insurgent”, drāmai „Good Kill” un ilgi gaidītajai „Mad Max: Fury Road”.

Zoja ar mammu, aktrisi Lizu Bonetu, apmeklējot „Oskara” balvu ceremonijas „afterparty” ballīti.
Zoja ar mammu, aktrisi Lizu Bonetu, apmeklējot „Oskara” balvu ceremonijas „afterparty” ballīti.

Lenija Kravica meita Zoja Kravica Malibu pludmalē

Rokera Lenija Kravica meita aktrise un dziedātāja Zoja Kravica kopā ar draudzenēm devusies atpūsties uz Maiami pludmali. Pēc darba pie ...

Lenijs Kravics ar meitu Zoju

Kasjauns.lv / Foto: Vida Press