"Singapūras satīns" un "Pienvedēja piedzīvojumi" uz "Summer Sound" skatuves

Paredzēts, ka uz četrām festivāla "Summer Sound" skatuvēm kāps vairāk nekā 40 pašmāju un starptautisko mūziķu, būs pieejama arīdzan izklaides ...

gallery icon
Mūzika
2023. gada 4. augusts, 21:38

"Singapūras satīns" un "Pienvedēja piedzīvojumi" pamatīgi uzkarsē "Summer Sound" publiku. FOTO un VIDEO

Jauns.lv

Liepājas pludmales festivālā "Summer Sound" piektdienas vakarā uz skatuves kāpa un publiku pamatīgi uzkarsēja pašmāju apvienība "Singapūras satīns" un grupa "Pienvedēja piedzīvojumi".

Jau vēstīts, ka Liepājā šodien un rīt norisināsies pludmales festivāls "Summer Sound".

Paredzēts, ka uz četrām festivāla "Summer Sound" skatuvēm kāps vairāk nekā 40 pašmāju un starptautisko mūziķu, būs pieejama arīdzan izklaides un aktivitāšu programma, kino telts.

Festivāla pirmajā dienā uzstāsies ukraiņu grupa "Kalush Orchestra", pašmāju apvienība "Singapūras satīns", vācu elektroniskās mūzikas producents un dīdžejs "Alle Farben", kā arī dīdžeju un producentu trio no Itālijas "Meduza".

"Mauku sencis" un "Alle Farben" festivālā "Summer Sound" (04.08.2023.)

Festivāla "Summer Sound" pirmajā dienā uzstājās arī vācu elektroniskās mūzikas producents un dīdžejs "Alle Farben", kā arī "Mauku sencis".

gallery icon

Tāpat festivāla apmeklētāji varēs dzirdēt reperi "PCK 97", dziedātāju "Būū". Festivālā uzstāsies arī "Mauku sencis" un "Grandmasters Neons", hiphopa mākslinieks "Rolands Če" un dīdžejs Toms Grēviņš.

Festivāla pirmajā dienā uzstāsies arī lietuviešu producents Leons Somovs, grupa "Pienvedēja piedzīvojumi", apvienība "Antikvariniai Kašpirovskio dantys" no Lietuvas, apvienība "Skyforger" un "Dzelzs vilks".