Slavenības
2023. gada 1. augusts, 04:08

Nespējot pārdzīvot tēva nāvi, 25 gadu vecumā aizsaulē aizgājis seriāla “Eiforija” zvaigzne

Jauns.lv

Jaunais aktieris Anguss Klauds atrasts miris savas ģimenes mājās ASV Kalifornijas štata Oklendā. Viņš smagi pārdzīvoja sava tēva nāvi pirms divām nedēļām.

Neatliekamo palīdzību bija izsaukusi viņa māte, kura norādīja "iespējamo pārdozēšanu" un pulsa neesamību. Ieradušies mediķi konstatēja Angusa nāvi, vēsta TMZ.

“Ar vissmagāko sirdi mums šodien jāsaka ardievas neticamam cilvēkam. Kā mākslinieks, draugs, brālis un dēls Anguss mums visiem bija īpašs tik daudzos veidos,” teikts ģimenes paziņojumā.

“Pagājušajā nedēļā viņš apbedīja savu tēvu un ļoti pārdzīvoja šo zaudējumu. Vienīgais mūsu mierinājums ir apzināties, ka tagad Anguss atkal ir kopā ar savu tēti, kurš bija viņa labākais draugs. Anguss bija vaļsirdīgs par savu psihiskās veselības cīņu, un mēs ceram, ka viņa aiziešana var kalpot par atgādinājumu pārējiem, ka viņi nav vientuļi un viņiem nav vieniem pašiem jācīnās klusībā.”

Viens no modīgākajiem jaunajiem aktieriem - seriāla "Eiforija" zvaigzne Anguss Klauds

gallery icon

Ģimenei tuva persona izteicās, ka Angusu bija pārņēmušas domas par pašnāvību pēc atgriešanās no Īrijas, kur apglabāja tēvu. Jaunietis palika kopā ar ģimeni, cenšoties tikt galā ar bēdām. Iespējams, nāves cēlonis bija antidepresantu pārdozēšana, vēsta mediji.

Kadri no kulta seriāla "Eiforija"

gallery icon

Seriāls "Eiforija" ("Euphoria"), kurā Anguss tēloja vietējo narkodīleri un galvenās varones Rū Benetas tuvu draugu, ātri kļuva ļoti populārs, un līdz 2022. gadam kļuva par desmitgades "visvairāk tvītoto" televīzijas seriālu ASV. Tas ir otrais visvairāk skatītais HBO seriāls kopš 2004. gada, atpaliekot tikai no kulta seriāla "Troņu spēle" ("Game of Thrones"). Seriāls guvis plašu atzinību, tostarp iegūstot 2022. gada "Emmy" nomināciju kā gada labākais drāmas seriāls, bet galvenās lomas atveidotāja Zendaja 2020. un 2022. gadā ieguva labākās aktrises "Emmy" balvu, bet 2023. gadā "Zelta globusa" balvu kā labākā galvenās lomas atveidotāja televīzijas seriālā. 2024. gadā paredzēta seriāla 3. sezonas pirmizrāde.