"Laima Rendezvous Jūrmala'23" viesi un 29. jūlija koncerts

"Laima Rendezvous Jūrmala'23" viesi un 29. jūlija koncerts.

gallery icon
Slavenības
2023. gada 30. jūlijs, 12:35

FOTO: ļaudis Laimas Vaikules festivālā bauda namamātes un viņas draugu koncertu

Jauns.lv

Sestdien, 29. jūlijā, Dzintaru koncertzālē Jūrmalā festivāla "Laima Rendezvous Jūrmala '23" ietvaros ļaudis devās baudīt pašmāju estrādes zvaigznes Laimas Vaikules un viņas draugu koncertu.

Dzintaros izskanēja Laimas Vaikules solo koncerts ar aicinātiem draugiem, kā arī uz skatuves kāpa Patrisha, Normunds Rutulis, baltkrieviete Iskui Abaljana, ukraiņu "Freedom Ballet" un citi mākslinieki.

Šogad visas festivāla dienas skatītājus priecē daudzi talantīgi pašmāju mākslinieki, piešķirot vēl vairāk spilgtuma un krāšņuma festivāla programmai, kas ir kļuvis par īstu muzikālo notikumu Latvijas kultūras dzīvē.

Laima Vaikule saka: "Esmu priecīga redzēt tik daudz talantīgu Latvijas mākslinieku savā festivālā. Mēs vienmēr cenšamies skatītājiem piedāvāt labāko, un es lepojos ar mūsu vietējiem māksliniekiem. Šogad ir īpaši svarīgi apvienoties un atbalstīt Ukrainas radošo enerģiju, un es priecājos, ka mūsu festivāls kļūs par platformu izpausmei un atbalstam Ukrainai tik grūtā laikā."

Alla Pugačova un Maksims Galkins apmeklē «Laima Rendezvous Jūrmala». 28.07.2023.

Šodien, 28. jūlijā, Dzintaru koncertzālē noritēja Laimas Vaikules organizētā festivāla «Laima Rendezvous Jūrmala» koncerts. Pasākumu pagodināja arī augsti viesi - ...

gallery icon

«Laima Rendezvous Jūrmala» viesi un koncerts. 28.07.2023.

Piektdien, 28. jūlijā, Dzintaru koncertzālē, Jūrmalā, simtiem cilvēku steidza uz Laimas Vaikules festivāla «Laima Rendezvous Jūrmala» koncertu. Viesu vidū ...

gallery icon