Ar kādu kleitu šovā Maija Silova pārsteigs šovakar? FOTO
Šova "Dejo ar zvaigzni 4" vadītājas Maijas Silovas kleitas pirmajā, otrajā un trešajā raidījumā.
2015. gada 15. marts, 16:55

Ar kādu kleitu šovā Maija Silova pārsteigs šovakar? FOTO

Jauns.lv

Šova “Dejo ar zvaigzni” ceturtajā sezonā īpaši izceļas tā vadītāja Maija Silova, kura skatītājus priecē ar saviem tērpiem. Klāt šova ceturtais raidījums, un, interesanti, kāda kleita šoreiz būs Maijai?

Šovu “Dejo ar zvaigzni 4” vadītāji ir aktieris Jānis Āmanis un TV seja Maija Silova. Iepriekšējos raidījumos Maija izcēlās ar savām elegantajām kleitām, kuras, kā izrādās, speciāli viņai radījis modes mākslinieks Mārtiņš Pūpols. Šīs vakarkleitas tapušas pēc Maijas idejām – viņa nosūta modes māksliniekam tērpu skices, un Pūpols, liekot lietā savu fantāziju un meistarību, uzšuj tērpus, kuros Maija vada šovu, vakarkleitām pieskaņojot arī matu sakārtojumu. Šīs Silovas un Pūpola sadarbības rezultātā visa šova laikā taps neliela vakartērpu kolekcija, ko modes mākslinieks dāvinās Maijai.

Tikmēr deju šovā cīņu par uzvaru no 11 pāriem turpina deviņi – aktieris Gints Grāvelis un Liene Tarane, dziedātāja Liene Greifāne un Viktors Haritonovs, dziedātāja Lolita Novikova un Andris Antuzevičs, Mārtiņš Oliņš un Ilze Jankovska, aktrise Evija Skulte un Raimonds Andersons, pavārs Elmārs Tannis un Elza Pole, Anna Lieckalniņa un Jānis Strēlnieks, Diāna Kubasova un Kārlis Kemlers, kā arī Svetlana Loeva un Mārtiņš Kagainis.

To, kuri pievienosies jau izbalsotajiem pāriem - žurnālistam Ansim Pūpolam un Lesiai Bogačovai, kā arī fotogrāfam Aleksandram Sokolovam un Martai Kalējai - lems žūrija (baleta pedagogs Vladimirs Ponomarjovs, profesionālo sporta deju sacensību tiesnese un trenere, deju studijas 7 vadītāja Agita Mironova un mūziklu un muzikālo izrāžu horeogrāfs Alberts Kivlenieks) un skatītāji.

Kasjauns.lv/Foto: Mārtiņš Ziders, TV3 (Toms Norde)