TV
2023. gada 18. jūlijs, 15:15

"Dažas meitenes te vajadzētu apģērbt!" Uģis Kuģis influenceru pasākumā neizprot mūsdienu jaunatni

Jauns.lv

Šova "Ģimene burkā" zvaigzne krišnaīts Uģis Kuģis pasākumā, kurā tiek nosaukti ietekmīgākie sociālo tīklu satura veidotāji, izjuta neizpratni gan par mūsdienu jaunatnes atkarību no viedtālruņiem, gan meiteņu ģērbšanās stilu.

Influenceru pasākums Uģim Kuģim iesākās ar pamatīgu neveiksmi, jo viņš pazaudēja digitālā satura veidotājam ļoti svarīgu lietu – savu viedtālruni. Krišnaīts atzīst, ka tāda neveiksme viņam gadījusies pirmo reizi: “Sapratu, ka esmu influenceru pasākumā bez telefona – kā tas izskatīsies? Man ļoti nepatīk zaudēt lietas, nezinu pat, kāpēc. Es varu pazaudēt cimdu, un man sākas panika.”

Negatīvu pieredzi Kuģim raisīja arī klātesošā publika, jauniešu atkailinošais ģērbšanās stils un vīriešu kārtas pārstāvji, kuri nepratuši pieklājīgi komunicēt: “Apkārt viss ar telefoniem – visi fotografējas, tagojas, grib ielīst otram kadrā un nozagt viņa sekotājus!"

Negatīvu pieredzi Kuģim raisīja klātesošā publika, jauniešu atkailinošais ģērbšanās stils un vīriešu kārtas pārstāvji, kuri nepratuši pieklājīgi komunicēt