Filmas "Ātrs un bez žēlastības" zvaigznei Vinam Dīzelam trešais bērns! FOTO
Pirms dažām dienām Vins Dīzels kļuvis par tēti trešajam bērnam. Mazuļa vārds un dzimums plašākai sabiedrībai pagaidām netiek atklāts.
Slavenības
2015. gada 17. marts, 17:38

Filmas "Ātrs un bez žēlastības" zvaigznei Vinam Dīzelam trešais bērns! FOTO

Jauns.lv

Filmas „Ātrs un bez žēlastības” („The Fast and the Furious”) aktieris Vins Dīzels nesen kā kļuvis par tēti savam trešajam bērnam un ar priecīgo jaunumu padalījies arī sociālajos tīklos.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

47 gadus vecais aktieris sociālajos tīklos publiskojis attēlu, kur redzams kopā ar jaundzimušo mazuli. Attēls ieturēts „sepia” toņos un visticamāk uzņemts slimnīcā īsi pēc bērna nākšanas pasaulē. „Es dzirdu bērnus raudam, es vēroju, kā viņi aug. Viņi iemācīsies daudz vairāk, nekā es jebkad esmu zinājis. Un es pie sevis domāju, kāda brīnišķīga pasaule...,” šādus vārdus Dīzels ierakstījis pie attēla, kur pozē kopā ar savu trešo atvasi.

Bērna dzimums un vārds pagaidām netiek izpausts publiski.

Vinam Dīzelam un viņa 31 gadus vecajai draudzenei, meksikāņu modelei Palomai Džimenesai jau ir sešus gadus veca meita Hanija Railija un četrus gadus vecs dēls Vincents Sinklērs.

Aizvadītajā mēnesī pat tika atcelta filmas „Ātrs un bez žēlastības 7” („Furious 7”) pirmizrāde Abū Dabī, jo aktieris vēlējās būt līdzās draudzenei, kad pasaulē nāks trešais viņu kopīgais bērns.

Kasjauns.lv / Foto: Vida Press