foto: instagram.com/maxgalkinru
Maksims Galkins ar bērniem ieradies Jūrmalā
Maksims Galkins.
Slavenības
2023. gada 11. jūlijs, 18:12

Maksims Galkins ar bērniem ieradies Jūrmalā

Jauns.lv

Daudzus gadus Maksims Galkins un Alla Pugačova Jūrmalā pavadīja vasaras mēnešus. Nav izslēgts, ka arī šogad viņi tradīciju nemainīs, vismaz Galkins, ja tic sociālajiem tīkliem, jau ieradies Latvijas kūrortā.

Ar ziņu, ka Maksims Galkins jau ir Jūrmalā, dalījusies kāda "Instagram" lietotāja. Viņa izlikusi fotogrāfiju, no kuras top skaidrs, ka Maksims Galkins iegriezies Jūrmalas restorānā "Lokāls Veranda".

Attēlā redzams arī Galkina un Pugačovas dēls Harijs, kas nozīmē, ka šovmenis atlidojis ne viens, bet kopā ar bērniem. Taču precīzas informācijas par to, ka arī Alla Borisovna ieradusies Latvijā, vēl nav.

Vēl maija beigās Galkins savā "Instagram" pavēstīja par braucienu uz Jūrmalu, daloties ar arhīva foto no vietējās pludmales.

Galkinam vasarā būs maz viesizrāžu - jūnijā plānoti tikai trīs koncerti, bet jūlijā - neviena. Pēc visa spriežot, pirmajos divos vasaras mēnešos Maksims nolēmis paņemt pauzi un veltīt laiku ģimenei. Augustā viesizrādes turpināsies - Galkins uzstāsies arī Latvijā, proti - Liepājā, Jūrmalā, Cēsīs, Daugavpilī, Rēzeknē un Rojā.

Ar krāšņu viesu buķeti Jūrmalā izskan Maksima Galkina koncerts (04.08.2022.)

gallery icon