foto: Steve Cho Kyewoong/Penta Press/Shutterstock/ Vida Press
Pēc jaunākās filmas panākumiem Toms Krūzs paziņo, ka turpinās darbu pie "Neiespējamās misijas" līdz 80 gadu vecumam
61 gadu vecais Toms Krūzs.
Slavenības
2023. gada 7. jūlijs, 13:10

Pēc jaunākās filmas panākumiem Toms Krūzs paziņo, ka turpinās darbu pie "Neiespējamās misijas" līdz 80 gadu vecumam

Jauns.lv

Intervijā izdevumam “The Sydney Morning Herald” aktieris Toms Krūzs pastāstījis, ka vēlas turpināt kinokarjeru un franšīzi “Neiespējamā misija” pēc iespējas ilgāk. Vismaz vēl 20 gadu!

Toms Krūzs iecerējis turpināt spēlēt Ītanu Hantu franšīzes “Neiespējamā misija” nākamajās filmās arī 80 gadu vecumā. Jaunākajā intervijā aktieris stāsta, ka cer ņemt piemēru no kolēģa Harisona Forda, kurš savu leģendāro varoni Indianu Džonsu atveido arī jau tik cienījamos gados. Fords šā gada 13. jūlijā atzīmēs jau savu 81. dzimšanas dienu. Viņš gan apliecinājis, ka jaunākais ekranizējums par ikonisko piedzīvojumu meklētāju ir pēdējā reizi, kad iejuties daudzu skatītāju iemīļotajā ekrāna varonī.

“Harisons Fords ir leģenda, es ļoti ceru, ka turpināšu tādā pašā garā, man ir 20 gadi, lai viņu panāktu. Es domāju strādāt pie nākamajām “Neiespējamās misijas” filmām, līdz sasniegšu viņa vecumu,” norādījis Toms Krūzs.

Toms Krūzs filma “Neiespējamā misija 7” uzņemšanas laukumā 2020. gada novembrī Romā

gallery icon

Jāatzīmē, ka 61 gadu vecais aktieris jau tagad met izaicinājumu laikam ar savu izskatu un fizisko spēku. Viņš joprojām turpina pats izpildīt sava varoņa trikus arī jaunākajā ekranizējumā “Neiespējamā misija. Atmaksa. Pirmā daļa”,  kas uz ekrāniem Latvijā skatāma no šā gada 14. jūlija.

Otro daļu plānots izdot 2024. gada 28. jūnijā. Pirmo reizi neapturamo aģentu Ītanu Hantu aktieris uz ekrāniem atveidoja pirms 27 gadiem.

“Neiespējamās misijas” septītajā filmā Ītans Hants (Krūzs) stājas pretī varenajam mākslīgajam intelektam. Kritiķi filmu novērtējuši ļoti atzinīgi: vietnē “Rotten Tomatoes” dots 98% pozitīvs vērtējums,  savukārt “Metacritic” piešķīris 82 punktus no 100.

Toms Krūzs laižas lejup no Vīnes operas jumta

Pilnā sparā rit darbs pie „Neiespējamā misija 5” filmēšanas. Triku ar laišanos lejup virvē no Vīnes operas jumta, Toms Krūzs ...

gallery icon

Toms Krūzs “Oskara” nominantiem par godu rīkotajās pusdienās 2023. gada februārī

Aktieris Toms Krūzs “Oskara” nominantiem par godu rīkotajās pusdienās 2023. gada februārī.

gallery icon