foto: Instagram
"Kāpēc viņš nagus lako melnus?" Tīmeklī izsmej Krištianu Ronaldu pedikīru
Krištianu Ronaldu brīvdienās.
Slavenības
2023. gada 2. jūlijs, 10:42

"Kāpēc viņš nagus lako melnus?" Tīmeklī izsmej Krištianu Ronaldu pedikīru

Jauns.lv

Krištianu Ronaldu un Džordžīna Rodrigesa sociālajos tīklos publiskojuši jaunas atvaļinājuma fotogrāfijas. Slavenais pāris kopā ar bērniem šobrīd atpūšas uz jahtas Itālijā. Soctīklos publiskotie attēli radījuši vētrainas diskusijas tīmeklī. Faniem daudz jautājumu raisījis futbolista pedikīrs.

Fotogrāfijās redzams, ka sportista kāju nagi lakoti ar melnu nagu laku. Komentāru sadaļā daudzi kritizējuši Ronaldu tieši viņa pedikīra dēļ. “Kāpēc viņš lako nagus melnus?”, “Ak, Dievs, viņam ir krāsains pedikīrs”, “Tavs pedikīrs laikam ir Džordžīnas roku darbs?”, “Kas viņam uz kāju pirkstiem? Krāsa vai laka? Kaut kas dīvains,” interneta lietotāji bija neizpratnē un par to neklusēja.

Krištianu Ronaldu ģimene

gallery icon

Daži pieļāva, ka Krištianu nagus lako nevis ar dekoratīvo laku, bet gan ārstniecisko. Tāda nepieciešama naga plātnes atjaunošanai pēc sasitumiem un sēnīšu slimību profilaksei sportistiem, raksta žurnāls “Hello”.

Nesen plašsaziņas līdzekļos parādījās runas par iespējamu Krištianu un Džordžīnas šķiršanos.

Pēc kāda laika Portugāles izlases un Saūda Arābijas kluba “Al Nasrr” uzbrucējs pielika treknu punktu baumām un publicēja fotogrāfiju, kurā redzams skūpstāmies ar savu Džordžīnu.