foto: Image Press Agency/NurPhoto/Shutterstock/ Vida Press
Baumām pielikts punkts. Selēna Gomesa skaidri liek saprast, ka atkal ir brīva meitene
Selēna Gomesa.
Slavenības
2023. gada 27. jūnijs, 07:05

Baumām pielikts punkts. Selēna Gomesa skaidri liek saprast, ka atkal ir brīva meitene

Jauns.lv

Jauns.lv

Šķiet, ka Selēna Gomesa apstiprinājusi, ka vairs nesatiekas ar bijušo grupas "One Direction" dalībnieku Zeinu Maliku. Viņa to izdarījusi mūsdienās populārā veidā - pārstājot viņam sekot sociālajos tīklos.

Dziedātāja un aktrise Selēna Gomesa pārtraukusi sekot sociālajos tīklos vairākām slavenībām, kuru vidū ir arī grupas “One Direction” bijušais dalībnieks Zeins Maliks, par kuru kopš šī gada marta ticis baumots kā par Selēnas jauno mīļoto vīrieti.

Selēna Gomesa un fani

gallery icon

Izdevums “Daily Mail” informē, ka dziedātāja un aktrise “atsekojusi” arī Zena Malika bijušajai draudzenei un meitas mātei Džidži Hadidai, viņas māsai Bellai Hadidai, kā arī Dua Lipai un Zendajai.

Taču Zeins Maliks pagaidām vēl turpina sekot Selēnas Gomesas profilam vietnē “Instagram”.

foto: Hahn Lionel/Abaca/Sipa USA/ Vida Press
Džidži Hadida un Zeins Maliks.

Par Gomesas un Malika romantiskajām attiecībām sāka baumot 2023. gada martā, kad abi bija redzēti publiski skūpstāmies Ņujorkā.

Kāds vārdā nenosaukts informācijas avots programmai “Entertainment Tonight” tolaik stāstīja: “Selēna un Zeins vakar vakarā ap pulksten 22.30 devās uz SoHo Ņujorkā.”

Selēna Gomesa “Zelta globusu 2023” ceremonijas vakarā

gallery icon

“Viņi gāja rokās sadevušies un skūpstījās. Lielākā daļa restorāna darbinieku un restorāna apmeklētāju viņus neievēroja,” norādīja informators. “Šķita, ka viņiem ir labi kopā, un bija skaidrs, ka tas ir randiņš.”

Tomēr abi nekad vairs netika manīti kopā sabiedrībā, un šī mēneša sākumā Gomesa vietnē “TikTok” kopīgotajā videoklipā atzinās, ka ir “brīva”.

Selēnas Gomesas "Versace" tērps "American Music Awards 2019" ceremonijā

gallery icon

No 2008. gada līdz 2009. gadam Gomesu vienoja romantiskas jūtas ar dziedātāju Niku Džonasu. Viņa ir filmējusies arī brāļu Džonasu grupas videoklipā dziesmai “Burnin’ Up”. No 2010. gada decembra līdz 2018. gada martam Selēna bija kopā ar kanādiešu dziedātāju Džastinu Bīberu. Pāris vairākas reizes šķīrās un atkal salaba.

Selēna Gomesa un Džastins Bībers atkal pavada laiku kopā

Selēna Gomesa un Džastins Bībers atkal pavada laiku kopā.

gallery icon

2015. gadā Gomesa uzsāka attiecības ar krievu-vācu dīdžeju Zedd, īsi pēc tam, kad bija ieskaņojusi kopīgu skaņdarbu “I Want You To Know”. Jau dažus mēnešus vēlāk pāris izšķīrās. 2017. gada janvārī Gomesa sāka satikties ar kanādiešu dziedātāju un komponistu The Weeknd. Abi sāka dzīvot kopā tā paša gada septembrī, bet pēc mēneša izšķīrās.