TV
2023. gada 21. jūnijs, 15:22

VIDEO: Laima Vaikule pastāsta, kādas viņai tagad ir attiecības ar krievu draugiem

Jauns.lv

Jauns.lv

Leģendārā estrādes dziedātāja Laima Vaikule šovā "Slavenības. Bez filtra" atklāj, ka sarāvusi visus kontaktus ar saviem krievu draugiem.

Viņa uzskata, ka draudzībā jābūt vienādām vērtībām un uzskatiem par to, kas ir labs un kas ir slikts. Ja šādas sapratnes nav, tad nevar būt ne runas par uzticamu draudzību.

Sākoties Krievijas agresijai Ukrainā, daudzi Latvijas mākslinieki, kuri bieži uzstājās agresora valstī, savu māksliniecisko darbību tur pārtrauca. Šādi lēmumi ietekmē arī draudzības, kas tiek dibinātas. Izcilā māksliniece Laima Vaikule daudziem sabiedrības locekļiem bieži vien asociējas ar kaimiņvalsti, taču priekšstats var būt maldīgs: "Es nekad neesmu dzīvojusi Krievijā, es tur tikai uzstājos."

Jau no kara pirmās dienas Laima esot atteikusies koncertēt agresorvalstī un neplāno to darīt, šāds lēmums ir iespaidojis arī viņas draugu loku: "Nav ne ar vienu kontakts. Tas tagad nav iespējams, un nezinu, vai kādreiz būs!"

Ar unikālu koncertu Rīgā uzstājusies Laima Vaikule

Ar unikālu koncertu uzstājās Laima Vaikule, sniedzot muzikālu baudījumu un izsmalcinātu šovu. Savā oficiālajā Instagram kontā pati māksliniece raksta - ...

gallery icon

Alla Pugačova un Laima Vaikule Jūrmalā

gallery icon

Laimas Vaikules jubilejas solo koncerts "Laima Vaikule & Freedom Ballet"

Šodien, 31. martā, daudzu iecienītā estrādes dīva Laima Vaikule svin savu 65. dzimšanas dienu, bet vakar "Arēnā Rīga" notika jubilejas ...

gallery icon