foto: CAMERA PRESS/Giles Anderson / Vida Press
"Viņa ir ļoti gudra sieviete un izvēlas gudrus vīriešus." Emmai Vatsonei jauna mīlestība
Aktrise Emma Vatsone.
Slavenības
2023. gada 8. jūnijs, 10:14

"Viņa ir ļoti gudra sieviete un izvēlas gudrus vīriešus." Emmai Vatsonei jauna mīlestība

Jauns.lv

Emmai Vatsonei, kura nesen izšķīrās no drauga Brendona Grīna, ir jauns romāns. 33 gadus vecā aktrise atpazīta Venēcijā kādā plašākā sabiedrībā nepazīstama vīrieša kompānijā. Abi braukuši ar ūdens taksometru un vakariņojuši restorānā.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Laikraksta “The Sun” žurnālisti noskaidrojuši aktrises iespējamā mīļotā vīrieša identitāti. Tas izrādījies amerikāņu uzņēmējs Raiens Volšs.

“Emmai patīk puiši, kuru intelekta līmenis atbilst viņas pašas intelektam. Viņa ir ļoti gudra sieviete un izvēlas gudrus vīriešus. Raiens arī ir ļoti gudrs. Šķiet, ka Emmai patīk pavadīt laiku kopā ar viņu,” izdevumam “The Sun” pastāstījis kāds anonīms avots. Viņš arī atgādinājis, ka “Harija Potera” zvaigznes mīļoto vīriešu vidū bijuši tehnoloģiju speciālists Viljams Naits un spēļu izstrādātājs Brendans Iribe.

Daniels Redklifs, Emma Vatsone un Rūperts Grints gadu gaitā

gallery icon
31

Par Emmas Vatsones šķiršanos no skandalozā miljardiera un 2020. gadā bankrotējušās kompānijas “Topshop” bijušā īpašnieka Filipa Grīna dēla kļuva zināms pirms mēneša. Brendonu Grīnu pirms tam vienojušas romantiskas attiecības ar vairākām modelēm.

Iepriekš aktrisei tika piedēvētas attiecības ar riska fonda līdzdibinātāju Brendanu Volesu. Tīmeklī parādījās baumas par viņu romānu pēc tam, kad abi bija kopā redzēti Teilores Sviftas koncertā.

Nesen Emma Vatsone pastāstījusi, ka pārskatījusi savas prioritātes, tostarp tās, kas attiecas uz viņas personīgo dzīvi. “Man bija ļoti skumji, un es dusmojos par daudzām lietām. Es uzzināju vairāk par mīlestību un to, no nozīmē būt sievietei,” sociālajos tīklos rakstīja Emma.

Emma Vatsone un Vils Adamovičs

gallery icon
9

Emma Vatsone atradusi Misteru Īsto. Pāris izskatās neprātīgi iemīlējies

gallery icon
6

Emma Vatsone ar draugu Vilu Adamoviču „Coachella” mūzikas festivālā

gallery icon
5