foto: MEGA / Vida Press
Šakira pēc šķiršanās no Žerāra Pikē negaidīti atgriezusies Barselonā kopā ar bērniem
Šakira ar dēliem Sašu un Milanu.
Slavenības
2023. gada 6. jūnijs, 10:49

Šakira pēc šķiršanās no Žerāra Pikē negaidīti atgriezusies Barselonā kopā ar bērniem

Jauns.lv

Atbraukt uz Barselonu, kur Šakira ilgus gadus dzīvoja kopā ar savu bijušo partneri Žerāru Pikē, dziedātāja nolēmusi savu bērnu dēļ.

Šakira ar dēliem Barselonas lidostā, gatava pārcelties uz dzīvi ASV. 2023. gada aprīlis

gallery icon

Kolumbiešu dziedātāja Šakira kopā ar 8 gadus veco Sašu un 10 gadus veco Milanu plāno Spānijā pavadīt vairākas dienas, lai bērni varētu tikties ar tēvu. Pati zvaigzne ar bērniem kopš šā gada pavasara dzīvo ASV.

Kā stāsta bijušā pāra paziņas, sākotnēji bijis plānots, ka Pikē pats dosies pie dēliem uz Maiami. Tomēr Šakira baidās, ka bijušais partneris varētu ierasties pie viņas kopā ar savu jauno draudzeni – 24 gadus veco studenti Klāru Čia, ar kuru viņš krāpa dziedātāju.

Saskaņā ar tiesas lēmumu par bērnu aizbildnību Pikē ir tiesības tikties ar dēliem viņu brīvlaikā. Paredzams, ka Šakira ar bērniem Spānijā neuzturēsies ilgi. Turklāt, dziedātājai pietuvināti cilvēki izteikušies, ka pēc Barselonas apmeklējuma Šakira kopā ar dēliem mērošot ceļu uz dzimto Kolumbiju, lai apciemotu savu slimo tēvu un Sašas un Milana vectētiņu.

Šakira ar dēliem Milanu un Sašu

gallery icon

46 gadus vecā dziedātāja izvēlējās pārcelties uz Maiami pēc tam, kad viņas bijušā partnera Žerāra Pikē tēvs Džoans Pikē esot palūdzis izvākties no mājas, kur viņa mitinājās ar Pikē seniora mazbērniem.

Šakira ar dēliem un Žerāra Pikē vecākiem 2016. gadā

Šakira ar dēliem un partnera vecākiem Žuanu Pikē un Monseratu Bernabo 2016. gadā Parīzē.

gallery icon

Spānijas prese vēstīja, ka dziedātāja 13. martā saņēmusi elektroniskā pasta vēstuli no Žerāra tēva ar lūgumu līdz 30. aprīlim atbrīvot bijušā pāra mājokli – vai izmaksāt kompensāciju.

Šakira ar dēliem atpūšas Meksikā

gallery icon

Kolumbiešu dziedātāja Šakira uzzinājusi par sava bijušā partnera – spāņu futbolista Žerāra Pikē – nodevību, atrodot tukšu ievārījuma burciņu, kas paslēpta viņu ledusskapī. Par to vēstīja izdevums “Daily Mail”. Dziedātāja sapratusi, ka Pikē ir dēka, jo labi zinājusi, ka partnerim un viņu kopīgajiem bērniem negaršo zemeņu ievārījums. Tāpēc dziedātājai radušās aizdomas, ka viņu mājās ir uzturējies kāds cits.

Žerārs Pikē un Klāra Čia Marti 2022. gada septembrī Parīzē

gallery icon

Šakira un Žerārs Pikē

gallery icon