foto: Instagram
Maksims Galkins joko par Kirkorova netradicionālo seksuālo orientāciju
Karš ir atklājis katra īsto seju - Krievijas šovbiznesa zvaigznes pēc savas valsts iebrukuma Ukrainā nonākušas ierakumu pretējās pusēs. Alla Pugačova un Maksims Galkins (no kreisās) atbalsta Ukrainu, savukārt Filips Kirkorovs (no labās) aizstāv agresorvalsti Krieviju.
Slavenības
2023. gada 5. jūnijs, 19:09

Maksims Galkins joko par Kirkorova netradicionālo seksuālo orientāciju

Jauns.lv

Ukrainu atbalstošais humorists Maksims Galkins, kurš ar solokoncertiem uzstājas daudzviet pasaulē un nesen noslēdzis vērienīgu koncertturneju Vācijā, savas uzstāšanās laikā izsmējis dziedātāju Filipu Kirkorovu, kurš ir zināms kā kvēls Putina atbalstītājs.

Uz skatuves Galkins teica: "Jo vairāk mūsu valsts cīnās pret homoseksualitāti uz skatuves, jo vairāk gejisma virzienā dodas Filips. Reizēm man šķiet, ka viņš ir sapratis, ka Eiropa noteikti nedos viņam politisko patvērumu, un viņš cer uz seksuālo [patvērumu]."

Filips Kirkorovs publiski ir paudis pilnīgu atbalstu noziedzīgajam Kremļa režīmam. Viņš ir vairākkārt apmeklējis okupantus, kuri nogalina miermīlīgos ukraiņus. Tiesa, tiekoties ar ukraiņiem ārzemēs, viņš nav bijis pārāk runīgs un allaž centies izvairīties no jautājumiem par militāro iebrukumu.

Kad Krievija sāka karu Ukrainā, Galkins ar ģimeni devās uz Izraēlu. Viņš atklāti ir nosodījis karu un ne reizi vien izsmējis Kremļa valdību. Par to viņš Krievijā ir pasludināts par ārvalstu aģentu. Humorists ilgu laiku ar to lepojās, bet nesen vērsās tiesā, lai panāktu šī statusa atcelšanu. Tiesa atteicās apmierināt viņa lūgumu.

Ar krāšņu viesu buķeti Jūrmalā izskan Maksima Galkina koncerts (04.08.2022.)

gallery icon
370