foto: BACKGRID/ Vida Press
Arnolds Švarcenegers pateicies Latvijai!
Arnolds Švarcenegers.
Slavenības
2023. gada 2. jūnijs, 10:14

Arnolds Švarcenegers pateicies Latvijai!

Jauns.lv

Nesen “Netflix” straumēšanas platformā startējis jaunais šovs “Fubar”, kas ir pirmais televīzijas seriāls 75 gadus vecā Arnolda Švarcenegera aktiera karjerā. Dzelzs Ārnijs ir aktīvs sociālajos tīklos un priecīgi reaģē uz ziņām, kas vēsta par viņa jaunākā projekta panākumiem skatītāju vidū.

Kad atklājās, ka Latvijā seriāls “Fubar” popularitātes reitingos ieņēmis pirmo vietu “Netflix” klientu vidū, Švarcenegers šo faktu nepalaida garām un komentēja ar pateicības vārdiem. “Paldies, Latvija!” – rakstīja aktieris.

“Fubar” ir amerikāņu asa sižeta komēdija astoņās sērijās. TV šova galvenais varonis Lūks Brunners, kuru atveido Švarcenegers, un viņa meita Emma ilgus gadus viens no otra slēpa, ka ir CIP darbinieki. Uzzinot patiesību, viņi saprot, ka viens par otru neko nav zinājuši.

Švarcenegeram krekliņš ar savu foto

Spraiga sižeta filmu zvaigznei Švarcenegeram krekliņš ar savu foto.

gallery icon

Nesen Švarcenegers tika iecelts par “Netflix” jauno spraiga sižeta filmu šefu. Strīminga giganti par to paziņoja ar jautru reklāmas video, kurā redzams, ka Švarcenegers pie “Netflix” galvenā biroja ēkas ierodas savā tankā un pārbrauc pie durvīm esošajai vieglajai automašīnai. Pēc tam Dzelzs Ārnijs atklāj, kāpēc aicināts ierasties.  

Švarcenegera jaunais amats paredz, ka viņam būs jāiepazīstina un jāreklamē “Netflix” jaunākās spraiga sižeta filmas, to skaitā drāma “The Night Agent”, filma “The Mother”, kurā galveno lomu atveido Dženifera Lopesa, kā arī paša karjerā pirmais seriāls “Fubar”.

Arnoldam Švarcenegeram 70!

Arnoldam Švarcenegeram 70!

gallery icon

“Neviens nepārzina spraiga sižeta filmas tik labi kā Arnolds Švarcenegers. Un neviens netrāpa tik labi kā “Netflix”. Tāpēc esam iecēluši Arnoldu par mūsu jauno spraiga sižeta filmu šefu,” vēsta kompānija. “Viņš strādā visu diennakti, lai piedāvātu jums vislabākās spraiga sižeta filmas uz zemes.”