TV
2023. gada 1. jūnijs, 16:11

Uģim Kuģim taupības režīms neliedz nopirkt jaunu mūzikas instrumentu

Jauns.lv

Jauns.lv

Šova "Ģimene burkā" zvaigzne Uģis Kuģis beidzot dod meistaram salabot akordeonu un noskata jaunu mūzikas instrumentu – harmoniju. Kaut arī Kuģu ģimenē tiek ievērots taupības režīms, Linda šim pirkumam neiebilst, piebilstot: "Galvenais, lai mājās ir, ko ēst!"

Beidzamo nedēļu laikā slavenais krišnaīts Uģis Kuģis publiski bija paziņojis, ka viņa ģimene ievēros tauības režīmu, jo, inflācijas un citu apstākļu skarti, vairs nespēj pilnvērtīgi dzīvot. Pagājušonedēļ ģimene bija nonākusi līdz tam, ka ar sociālo tīklu palīdzību meklēja sadarbības partnerus, lai iegādātos jaunu gultas veļu, taču šajā nedēļā Uģis ir gatavs iegādāties jaunu mūzikas instrumentu. Vai taupības režīms tik ātri beidzies?

“Protams, es sievai līdz galam neizstāstu, kāds ir mans plāns, tāpēc no sākuma es viņai centos rādīt, cik laba ir šī harmonija," tā par savu plānu iegādāties jaunas harmonijas Uģis izklāsta skatītājiem, atzīstot, ka Lindai nav nojausmas par tālāko.

Vaicāts, vai tiešām šis ir īstais brīdis šādām neparedzētām tēriņam, Uģis ar smaidu sejā saka: “Jā, šis noteikti nav īstais brīdis, lai pirktu jaunu mūzikas instrumentu, bet viņš pats pie manis ir atbraucis."