Slavenības
2023. gada 26. maijs, 11:44

Baiba Sipeniece-Gavare ir pret tautas vēlētu prezidentu

Jauns.lv

Jaunajā raidījumā “360TV ZIŅneši” viesojas Baiba Sipeniece-Gavare. Pavasarī viņa kādā interneta vietnē tika ieteikta kā iespējamā nākamā Valsts prezidente. Raidījumu un pasākumu vadītāja neslēpj, ka šajā amatā justos nekomfortabli, taču nosmej, ka no apsardzes un mājas Dubultos gan viņa neatteiktos. Tāpat Sipeniece neslēpj savu viedokli, kādēļ viņa ir pret tautas vēlētu prezidentu.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Baibas Sipenieces-Gavares 50 gadu jubilejas svinības

Savu 50. jubileju TV dīva Baiba Sipeniece-Gavare piektdien, 21. februārī, atzīmēja dubultā – saņemot apsveikumus un publiski pasmejoties par to, ...

gallery icon
149

Baiba uzskata, ka nevarētu būt prezidente: "Pirmkārt, man trūkst atbilstošas izglītības. Tur, kā minimums, ir jābūt divām izglītībām. Ļoti vēlams, ka cilvēks būtu politekonomijā ko studējis, lai būtu redzējums par pasauli.”

Sarunas laikā viņa atzīst, ka visu, protams, var iemācīties, bet viņas lielākais trūkums ir asā mēle, Baiba nespētu noslēpt patiesību un būt viltīga. Viņa arī zina, ka no patikšanas līdz nepatikšanai ir viens solis. Un vispār, runājot par tautas ievēlētu prezidentu, viņa ir kategoriski pret.

“Nē, es galīgi neesmu par to. Zinot, ka tauta patlaban ir diezgan... Lai neapvainojas neviens, bet analizēšanas spējas plašām tautas masām vēl nav dotas. Mums “Savādi gan” laikā bija tāds joks par tautas vēlētu vai nē, un mēs teicām, ka tādā gadījumā mēs ievēlētu "Dormeo" matraci, jo viņš tiek reklamēts visu dienu," smej Baiba.

Dzintaru koncertzālē notiek Baibas Sipenieces-Gavares stāvizrāde "Vienreiz jau var"

“Šajā savā pirmajā stāvizrādē es gribu dalīties ar saviem notikumiem, kuri, pateicoties ārkārtīgi vēlīgam liktenim, ar mani ir notikuši - ...

gallery icon
103