foto: CAMERA PRESS/Chris Ashford / Vida Press
"Mēs esam ļoti tuvi," - Arnolds Švarcenegers atzīstas mīlestībā bijušajai sievai
Arnolds Švarcenegers ar bijušo sievu Mariju Šraiveri.
Slavenības
2023. gada 19. maijs, 07:04

"Mēs esam ļoti tuvi," - Arnolds Švarcenegers atzīstas mīlestībā bijušajai sievai

Jauns.lv

75 gadus vecais amerikāņu aktieris un politiķis Arnolds Švarcenegers atzinis, ka joprojām mīl savu bijušo sievu Mariju Šraiveri, raksta “The Hollywood Reporter”. Pāris par savu šķiršanos paziņoja tālajā 2011. gadā, tomēr oficiāli šķiršanās process noslēdzās 2021. gadā.

Neraugoties uz laimīgajām attiecībām ar savu draudzeni fizioterapeiti Heteri Miliganu, Holivudas aktieris Arnolds Švarcenegers pastāstījis par mīlestību, ko viņš izjūt pret bijušo sievu Mariju Šraiveri.

Arnolds Švarcenegers un Marija Šraivere laiku lokos

gallery icon
40

“Galu galā tu virzies tālāk. Man ir brīnišķīga draudzene Hetere Miligana, kura ir ļoti veiksmīga. Es tiešām lepojos ar viņu un mīlu viņu. Tajā pašā laikā es mīlu arī savu sievu,” viņš norādījis intervijā izdevumam “The Hollywood Reporter”.

Arnolds Švarcenegers ar draudzeni Heteri Miliganu Minhenē

gallery icon
6

“Mēs ar viņu esam ļoti labi draugi un ļoti tuvi, un mēs ļoti lepojamies ar to, kā esam izaudzinājuši savus bērnus. Neskatoties uz to, ka mums bija tāda drāma, mēs kopā svinam Lieldienas, Mātes dienu, Ziemassvētkus, visas dzimšanas dienas – visi kopā,” viņš turpināja.

Švarcenegers ar bijušo sievu un bērniem filmas pirmizrādes vakarā

Šķirtais pāris Arnolds Švarcenegers un Marija Šraivere apvienojušies, lai kopā ar bērniem apmeklētu filmas „The Long Road Home” pirmizrādes vakaru ...

gallery icon
9

Bijušajiem dzīvesbiedriem ir četri kopīgi bērni: meitas Ketrīna un Kristīne, kā arī dēli Patriks un Kristofers. “Terminatora” zvaigzne un žurnāliste sāka satikties 1977. gadā un apprecējās 1986. gadā. Viņi izšķīrās 2011. gadā pēc tam, kad Arnolds atzina, ka kļuvis par bērna tēvu ģimenes mājkalpotājai. Savukārt šķiršanās process ieilga un tas oficiāli noslēgts vien 2021. gadā.

Arnolda Švarcenegera un Marijas Šraiveres kāzas

Arnolds Švarcenegers un Marija Šraivere apprecējās 1986. gada 26. aprīlī.

gallery icon
6

Lai gan Švarcenegers joprojām jūt un tic mīlestībai, bijušais Kalifornijas gubernators izteicies, ka neilgojas pēc laulībām.

Švarcenegers ar bijušo sievu un bērniem

gallery icon
8