foto: EPA/Scanpix
Bijušais angļu popgrupas "One Direction" dalībnieks Liams Peins paziņo, ka jau vairāk nekā 100 dienas ir skaidrā
Bijušais angļu popgrupas "One Direction" dalībnieks Liams Peins.
Slavenības
2023. gada 18. maijs, 12:56

Bijušais angļu popgrupas "One Direction" dalībnieks Liams Peins paziņo, ka jau vairāk nekā 100 dienas ir skaidrā

Jauns.lv

Šīs nedēļas sākumā bijušās grupas "One Direction" dalībnieks Liams Peins atklāja, ka ir vairāk nekā 100 dienas skaidrā, sakot: "Es jūtos lieliski, es jūtos ļoti, ļoti labi.", ziņo CNN.

"Arī fanu atbalsts un viss pārējais ir bijis ļoti labs. Es esmu ļoti laimīgs," piebilda Peins.

Peins jau agrāk ir atklāti stāstījis par savu cīņu ar alkoholismu. 2019. gadā viņš žurnālam "Men's Health Australia" pastāstīja, ka viņam bija grūti noturēties uz kājām pēc tam, kad talantu šovs "The X Factor" viņu izcēla uz slavas skatuves, jo viņš kļuva par daļu no populārās puišu grupas "One Direction".

Šerila un Laiems Peins

Bijušās meiteņu grupas „Girls Aloud” dziedātāja Šerila un bijušais puišu grupas „One Direction” dziedātājas Laiems Peins savas romantiskās attiecības publiski ...

gallery icon

Viņš piebilda, ka pirms uzstāšanās uz skatuves bieži dzēris, lai tiktu galā ar stresu.

"Tas ir gandrīz kā uzvilkt "Disney" kostīmu pirms uzkāpšanas uz skatuves, un zem šī "Disney" kostīma es diezgan bieži biju apreibis, jo nebija cita veida, kā tikt galā ar notiekošo," viņš toreiz teica. "Es gribu teikt, ka tas bija jautri. Mums bija absolūta jautrība, bet bija atsevišķas daļas, kad tas kļuva nedaudz toksiski."

Grupa „One Direction”

gallery icon

Skatoties nākotnē, Peins šonedēļ intervijā "iFL TV" pastāstīja, ka papildus tam, ka ir atturīgs, viņš strādā arī pie jauna albuma, par kuru ir ļoti sajūsmināts.

Šerila un Laiems Peins Kannu kinofestivālā

Dziedātāja Šerila uz Kannu kinofestivālu devusies kopā ar savu jauno draugu, grupas „One Direction” dziedātāju Laiemu Peinu. Modes nama „Zuhair ...

gallery icon

Peins no 2010. līdz 2015. gadam kopā ar Hariju Stailsu, Zeinu Maliku, Luisu Tomlinsonu un Nailu Horansu bija grupas "One Direction" dalībnieks. Grupa "One Direction" 2015. gadā paziņoja par pārtraukumu. Vēlāk, 2019. gadā, Peins izdeva savu debijas soloalbumu ar nosaukumu "LP1".