foto: HEDO / BACKGRID/ Vida Press
"Mamma bija ļoti sarūgtināta," - Kima Beisingere bijusi šausmās par meitas gaidāmā bērna pūriņa svētkiem striptīza klubā
Tā Airlenda Boldvina ar draugu ierodas uz bērna pūriņa svētkiem striptīza klubā.
Slavenības
2023. gada 15. maijs, 06:49

"Mamma bija ļoti sarūgtināta," - Kima Beisingere bijusi šausmās par meitas gaidāmā bērna pūriņa svētkiem striptīza klubā

Jauns.lv

Holivudas aktrise Kima Beisingere jutusies šokēta par meitas Airlendas Boldvinas izvēli ģimeniskos svētkus rīkot striptīza klubā.

Kimas Beisingeres un Aleka Boldvina meita Airlenda un viņas mīļotais vīrietis mūziķis Andrē Alens Anžū (RAC) gatavojas kļūt par vecākiem savam pirmdzimtajam.

Amerikā tik populāros bērna pūriņa svētkus pāris bija sarīkojis ļoti neparastā vietā. Abu ģimenes un tuvākie draugi uzaicināti uz skaļu ballīti striptīza klubā. Viesu vidū bija arī Airlendas mamma Kima Beisingere ar savu draugu Miču Stounu. Airlenda vēlāk atzinās, ka mamma parasti atbalsta viņu it visā, taču šoreiz slavenā aktrise likusi meitai saprast, ka viņa ir “pāršāvusi pār svītru”.

Airlenda Boldvina bērna pūriņa svētkus nosvin striptīza klubā

gallery icon
5

“Mamma bija ļoti sarūgtināta. Viņa vēroja, kā astoņas striptīza dejotājas uz skatuves dejo kopā ar mani un manu puisi. Man šķiet, ka viņa nodomāja: “Kas gan te notiek?” Viņa pat nezināja, ko iesākt ar naudu. Viņa aizmeta saburzīto dolāra banknoti, cik ātri un enerģiski vien spēj. Tāpēc, ka viņa bija ļoti nobijusies,” izdevums “Page Six” citē Airlendas sacīto, atsaucoties uz viņas sniegto interviju podkāstā “High Low With EmRata”.

Kima ar grūtībām vēroja notiekošo, taču atrada sevī spēku palikt pasākumā. Pēc Airlendas teiktā, 69 gadus vecā aktrise “bārā pasūtījusi glāzi “Pinot Gris” vīna ar ledu” un “paslēpusies stūrī”.

Airlenda ballītē ieradās melnā “Victoria’s Secret” apakšveļas komplektā un rozā parūkā. Mātes cerībās esošā modele līksmoja kopā ar draugiem un ar interesi vēroja meitenes pie stieņa.