foto: Sipa/Vida Press
"Esmu nodarījis daudz sāpju savai ģimenei" - Arnolds Švarcenegers nožēlo, ka krāpis sievu ar mājkalpotāju
Arnolds Švarcenegers ar bijušo sievu Mariju Šraiveri.
Slavenības
2023. gada 11. maijs, 21:15

"Esmu nodarījis daudz sāpju savai ģimenei" - Arnolds Švarcenegers nožēlo, ka krāpis sievu ar mājkalpotāju

Jauns.lv

Filmu un televīzijas seriālu straumēšanas platforma "Netflix" parādījusi dokumentālā seriāla treileri par Arnoldu Švarcenegeru. Projektam dots nosaukums "Arnolds"? Tā pirmizrāde paredzēta 7. jūnijā. Publicētajā video slavenais aktieris spriež par šķiršanos no sievas Marijas Šraiveres. "Terminatora" zvaigzne izsaka nožēlu par sāpēm, ko viņš nodarījis savai ģimenei.

Švarcenegers un Šraivere izšķīrās 2011. gadā. 25 gadus ilgusī laulāto laulība izjuka, kad atklājās, ka aktierim piedzimis ārlaulības dēls Džozefs Baens. Bērna māte bija mājkalpotāja Mildreda Baena. Tagad puisim ir 25 gadi. Aktieris uztur ar viņu attiecības. Arnolds norāda, ka šis stāsts slikti ietekmējis viņa reputāciju un attiecības ar tuviniekiem, raksta "Hello".

"Cilvēki atcerēsies manus sasniegumus, bet viņi atcerēsies arī šīs neveiksmes. Tas bija ļoti smags trieciens manai laulībai, manām attiecībām ar bērniem. Es nodarīju daudz sāpju savai ģimenei. Man ar to būs jāsadzīvo visu atlikušo mūžu," atzina aktieris.

Dokumentālajā projektā parādīs aktiera ceļu uz slavu, kā arī viņa politiskās karjeras sākumu. 2003. gadā Arnolds Švarcenegers tika ievēlēts Kalifornijas gubernatora amatā no Republikāņu partijas. Treilerī Švarcenegers atceras savu vēlmi iekarot Holivudu.

Arnolds Švarcenegers un Marija Šraivere laiku lokos

gallery icon
40

"Es redzēju sevi uz šīs skatuves. Tūkstošiem cilvēku kliedz: "Arnold, Arnold, Arnold!" Kad jūs kaut ko iztēlojaties ļoti skaidri, jūs ticat, ka varat 100% to sasniegt. Man bija daudz jāmācās, jāpārvar šķēršļi," viņš sacīja.

Švarcenegers arī dalījās ar to, kā nonācis pie lēmuma aiziet politikā: "Jūs varat gūt traumu, un visas šīs sporta lietas jums būs slēgtas. Vienīgais, ko neviens jums nevar atņemt, ir jūsu prāts. Meklēju sev citu jomu un ienācu politikā."