TV
2023. gada 9. maijs, 06:05

Šova "Mīla kemperī" draiskuļi Yana Bruk un Dāvids kāzās Lasvegasā saka viens otram jāvārdu

Jauns.lv

Kanāla "STV Pirmā!" iepazīšanās šova "Mīla kemperī" uzvarētāji devās uz iespēju zemi Ameriku, lai tur viens otram solītu mūžīgu mīlestību.

Par šova otrās sezonas uzvarētājiem kļuva digitālā satura veidotāja Yana Bruk un izbijušais militārists Dāvids Krūmiņš. Svētdienas vakarā skatītājiem bija iespēja redzēt skaisto brīdi, kad viens otram abi mīlnieki teica “JĀ”!

Jana un Dāvids viens otru "ieraudzīja" otrajā sērijā un palika kopā līdz pat galam. Abu mīlnieku starpā ir valdījušas gan kaisles pilnas naktis, gan emocijām bagāti strīdi, kuru laikā abi pārliecinājās par abpusēju mīlestību.

Līdz pat kāzām Jana šaubījās, vai viņa un Dāvids ir gatavi šim svarīgajam solim, taču laikam ejot abi saprata, ka ir radīti viens otram un to apliecināja arī oficiāli, iesniedzot savu laulības apliecību Lasvegasas laulību reģistrācijas birojā. Pēc apliecības iesniegšanas pāris devās uz tuvāko kapelu un savu mīlestību apstiprināja arī tur.

Šova "Mīla kemperī" otrās sezonas dalībnieki

Kaisles un romantikas pilnais iepazīšanās šovs "Mīla kemperī" atgriežas pie skatītājiem ar otro sezonu. Seši puiši un piecas meitenes ir ...

gallery icon
23